Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Marti 26 Mai 2020 - 534 vizitatori azi
"AS DORI SA FIU O STEA" la Bistrita.

"As dori sa fiu o stea" este concursul care s-a desfasurat ieri, 1 iunie, dupa orele de curs, la Casa de Cultura. Premiul I a fost obtinut de Ansamblul Folcloric "Doinita junior", coordonat de Paul si Roxana Munteanu. Din acest ansmblu fac parte 10 elevi ai SCOLII GIMNAZIALE NR. 1, BISTRITA:

ANDREEA NACU

ANDEEA CHIROBAN

SUCIU BIANCA

BABALAUANDREI

RUSU DENISA

RUS BOGDAN

clasa a III - a C, invatatoare Petri Alia


BABUTAN ANDREI

clasa a IV-a C, invatatoare Pop Leontina


PUICA ALEX

clasa a IV-aB, invatatoare Gall Ana


MAIER TUDOR

clasa a II-a C, invatatoare  Rusu Irina


MUJDAR MARIA

clasa a II-a B, invatatoare Petrut Jenica


   Ansamblul Folcloric "Doinita junior", coregrafi Paul si Roxana Munteanu, vor participa si vor fi promovati de postul FAVORIT TV, in perioada sarbatorilor de iarna. Domnul director al Palatului Culturii Bistrita, prof. dr. Dorel Cosma, i-a asigurat ca va sprijini toate demersurile in vederea promovarii micilor artisti.

Copii au fost extrem de fericiti, au primit benere, un trofeu frumos si 500 euro!!!!Este de apreciat ca organizatorii s-au  gandit sa ofere si bani, astfel copii vor fi stimulati si multumiti ca munca lor este apreciata!

Ceea ce am putut sa facem noi dascalii a fost sa-i invitam in pauza mare in sala profesorala pentru ai aprecia cu .....aplauze si a le ura succes mai departe!

   Si daca tot vorbim de premii, trebuie sa spun ca elevii clasei a III-a C, au participat la Festivalul - concurs de traditii si obiceiuri- festival regional, unde au obtinut Locul I, vor participa la un concurs de promovare a imaginii scolii la Scoala Gimnaziala "Avram Iancu"(Nr.3) Bistrita si la un concurs de dans si muzica populara la Sangeorz- Bai, sub coordonarea inv. Petri Alina Maria cu sprijinul coregrafilor Paul si Roxana Munteanu fara de care nimic nu era posibil.

  Iata ca dascalii educa si descopera talente nu doar instruesc elevii! Imi amintesc ca la facultate, la prima ora de curs de PSIHOLOGIE, profesorul ne-a spus: "Incepeti prin a va cunoste elevii", doar asa putem sa modelam caractere, sa scoatem la suprafata tot ce au bun in ei!

 

       Cu mare drag,

pof. Maria Pop si inv. Alina Maria Petri, SC. GIM. NR.1, BISTRITA.

0 comentarii4200 vizualizări02 iunie 2016
rss 2.0
rss 2.0