Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Luni 19 August 2019 - 508 vizitatori azi
Surasul Copilariei sub blitz !

In aceste zile insorite, Palatul Copiilor Bistrita, in colaborare cu Liceul cu Program Sportiv, a sarbatorit Copilaria, intr-un spectacol inedit, compus din teatru, recitari, momente de dans, program prezentat de Antonia si Antonius Chiciudean & Iulia Rebrean si Teodor Encean.

            Evenimentul a debutat cu lectura unor poezii, creatii proprii, ale unor Mici Blandieni Bistriteni. A urmat apoi interpretarea dramatica a povestirii "Danila Prepeleac", de Ion Creanga, adaptare pusa in scena de trupa Helios junior, in regia profesoarei Antonia Orban Sima. Micii actori, vocali si expresivi, au dovedit faptul ca la Palat e un fond artistic foarte promitator.

            Momente lirice, sustinute de elevi ai grupelor de creatie literara romano-engleza, indrumate de profesorii Ionela-Silvia Nusfelean si Ioan Sabin Muresan, s-au impletit cu fantezii coregrafice deosebite, sustinute de grupele de gimnastica ritmica de la Liceul cu Program Sportiv, sub coordonarea profesoarei Laura Moldovan Morar.

Astfel, trupa "Angels" si grupele de initiere au interpretat dansul tematic "Ingeri", un "dans tribal", unul modern, incheind spectacolul tot in nota de voie buna, demna de o sarbatoare a Copilariei, printr-o "Fantezia coregrafica", dezinvolta si elastica.

            Spectatorii, printre care si parintii protagonistilor, au fost incantati de prestatia copiilor, grabindu-se sa ii aplaude si sa ii fotografieze pentru a imortaliza aceste secvente senine!

 

Alexandra Andrecut, clasa a XI-a.

Jurnalism, Palatul Copiilor Bistrita.

0 comentarii2562 vizualizări09 iunie 2016
rss 2.0
rss 2.0