Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Miercuri 18 Septembrie 2019 - 13164 vizitatori azi
"Educatie rutiera - educatie pentru viata".

Astazi, la Scoala Gimnaziala "Lucian Blaga" din Bistrita, s-a desfasurat etapa judeteana a concursului national "Educatie rutiera - educatie pentru viata". Competitia a fost si anul acesta una pe masura eforturilor depuse de fiecare echipaj in parte, premiul I fiind castigat de echipajul Scolii Gimnaziale "Lucian Blaga" , indrumat de prof. Lolici Simona, la sectiunea A, respectiv gimnaziu, si de echipajul Liceului Teoretic Sanitar, indrumat de prof. Sidor Daniel, la sectiunea  B, respectiv liceu. Acestor echipajele le dorim succes la etapa nationala.

Acest concurs a putut fi desfasurat in conditii optime datorita unor oameni implicati si devotati unor astfel de activitati. Cu acest prilej, Scoala Gimnaziala "Lucian Blaga" multumeste Inspectoratului Scolar Judetean Bistrita-Nasaud, partenerilor : Serviciul Politiei Rutiere Bistrita-Nasaud , sponsorilor: Asociatia de Psihologie si Siguranta Rutiera PsihoTrafiQ , Sepia Print,  domnului Robert Kovacs, si nu in ultimul rand profesorilor coordonatori ai scolilor, echipajelor participante si elevilor voluntari de la Scoala Gimnaziala "Lucian Blaga".

 

Prof. Inv. Primar,

Rob Elena Iulia.

0 comentarii3017 vizualizări10 iunie 2016
rss 2.0
rss 2.0