Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Duminica 12 Iulie 2020 - 1230 vizitatori azi
Sfarsit de gimnaziu pentru elevii clasei a VIII-a de la Colegiul National "Andrei Muresanu".

Vineri, 17 iunie 2016, a avut loc festivitatea de sfarsit de an scolar pentru absolventii de gimnaziu de la Colegiul National "Andrei Muresanu". Evenimentul a inceput la ora 09:40 cand elevii s-au aliniat in curtea CNAM a localului mic si, alaturi de dirigintii lor, au defilat pana la cladirea liceului, unde au fost intampinati de colegii lor din clasa a VII-a cu o bolta de flori.

            Festivitatea a debutat cu discursul directorului Iuliana Vlad care le-a adresat acestora cateva cuvinte de final de etapa: Porniti pe drumul cunoasterii atat de complex, atat de intortocheat, intreaga fiinta a majoritatii adolescentilor nostri a vibrat viu si adevarat la cerintele pe care scoala le pune in fata elevilor ei. Elevii nostri au devenit in timp copiii nostri. Dragi elevi, de astazi, lumea pentru voi capata noi dimensiuni. Ea devine uriasa, interesanta, misterioasa si ademenitoare.

Ati ajuns la varsta caracterizata in esenta de vioiciunea observatiei, tasnirea ideilor si a imaginilor, aptitudinea de a grupa faptele, de a confrunta avertismentele, de a cauta greutatile si a pastra totusi o voiosie creatoare. Sunteti la varsta care confera sinceritate, entuziasm, pastrand in acelasi timp  fantezia si imaginatia copilariei. Al vostru e viitorul in care stau toate cuceririle si surprizele. Pentru toate cate le veti descoperi veti spune tare si raspicat: am stiut, stiu si vom sti.

Fie ca zborul sa va fie inalt, credinta puternica, iar gandul senin si indraznet! Invatatura sa va fie cantec, sufletul poezie si viata un intreg poem! Mult succes pe noua cale a vietii: anii de liceu!

Directorul adjunct Antal Atilla s-a adresat, de asemenea, absolventilor: Din partea sectiei maghiare, a elevilor absolventi de a VIII-a si a profesorilor sectiei maghiare va dorim tuturor succes la evaluarea nationala, succes pe mai departe si sa nu uitati de motto-ul scolii noastre: Doar invingand greutatile poti ajunge mai departe.

            Inainte de inmanarea diplomelor elevilor, reprezentantii claselor a VIII-a si a VII-a au tinut cate un discurs. Astfel pentru clasa a VIII-a au luat cuvantul elevii Chifa Ariana-Geanina, clasa a VIII-a A si Székely Hunor, clasa a VIII-a B, iar din partea claselor a VII-a elevii Bocskai Eliza-Blanka, clasa a VII-a B si Negrusa Lorena, clasa a VII-a C.

Apoi un alt moment emotionant a fost cel al transmiterii stafetei, elevii Rusu Paul, Székely Hunor, Muresan Vlad, Pavaluc-Gal Miriam si Oltean Alexandra au inmanat cheia succesului colegilor din clasa a VII-a Lupsa Laurentiu, Macarie Mircea, Bocskai Eliza-Blanka, Negrusa Lorena si Ureche Bianca.

S-au premiat mai intai olimpicii, rezultatele lor aducand un prestigiu Colegiului National "Andrei Muresanu". Elevii au fost strigati pentru ultima data de catre dirigintii lor si au fost premiati pentru rezultatele obtinute de-a lungul anilor de gimnaziu de catre directorii adjuncti Antal Atilla si Irina Matei. Anul acesta gimnaziul Colegiului National "Andrei Muresanu" a avut doi sefi de promotie, doi elevi care timp de patru ani au fost de nota 10: Chifa Ariana-Geanina, clasa a VIII-a A si Muresan Vlad, Clasa a VIII-a C.

Festivitatea s-a incheiat cu buchete de flori, imbratisari si felicitari pentru toti absolventii care peste o saptamana vor intra in febra examenelor de Evaluare Nationala. Mult succes tuturor!

Florina-Nicoleta Vlonga, reporter de liceu la CNAMonline

0 comentarii7413 vizualizări22 iunie 2016
rss 2.0
rss 2.0