Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Luni 25 Mai 2020 - 11850 vizitatori azi
Cunoasterea temeinica a limbii engleze ramane o prioritate pentru universitatile din Marea Britanie.

Cel mai bine cotate institutii de invatamant superior din Marea Britanie se asigura in continuare de faptul ca viitorii lor studenti cunosc la un nivel aprofundat limba engleza, astfel incat acest lucru sa le ofere sansa reusitei, potrivit unui expert al Cambridge English. Un recent studiu realizat de Cambridge English arata ca toate universitatile membre ale organizatiei Universities UK accepta atestatul Cambridge English: Advanced ca certificare a cunostintelor de limba engleza. Petra Olsson, expert la Cambridge English, subliniaza ca impunerea unei certificari atat de solide arata cat de important este pentru universitati sa-i selecteze pe acei studenti care detin abilitatile de comunicare necesare studiilor.

 "E o veste buna ca departamentele de admitere din cadrul universitatilor britanice au aceasta abordare pozitiva, de a selecta studenti cu abilitatile de comunicare necesare. Detinerea unui nivel suficient de avansat al limbii engleze poate asigura in multe cazuri o experienta pozitiva atunci cand studiezi intr-o tara straina. Am conceput examenul Cambridge English: Advanced (CAE) astfel incat sa se concentreze asupra abilitatilor necesare, la un nivel satisfacator, iar candidatii care iau examenul sa poata comunica fara efort in limba engleza. Acest lucru le sporeste foarte mult increderea in fortele proprii", a declarat Petra Olsson.

 Datele prezentate de Cambridge English au fost colectate din seturile de criterii de admitere ale universitatilor din Marea Britanie, in perioada aprilie 2015 - iulie 2016. Acestea demonstreaza ca toate institutiile de invatamant universitar membre ale organizatiei Universities UK accepta pentru majoritatea cursurilor lor atestatul Cambridge English: Advanced in cazul studentilor proveniti din spatiul UE si al altor studenti care nu au nevoie de viza.

 Si atestatele IELTS, detinute de British Council, IDP: IELTS Australia si Cambridge English, sunt recunoscut integral de institutiile de invatamant membre ale Universities UK.

 

Studentii sunt sfatuiti sa verifice cerintele de limba engleza pentru cursurile la care doresc sa aplice luand contactul direct cu universitatea vizata. Cei care doresc sa afle mai multe detalii despre examenele Cambridge English: Advanced o pot face accesand acest link: http://www.cambridgeenglish.org/ro/exams/academic-and-professional-english/advanced/

 

 

Ce este Cambridge English?

Cambridge English Language Assessment este parte a Universitatii Cambridge. Dezvoltam si oferim cea mai importanta gama de atestate pentru cursanti si profesori din intreaga lume. Peste 5 milioane de candidati din peste 130 de tari participa la examenele Cambridge English in fiecare an. Peste 20.000 de universitati, angajatori, administratii guvernamentale si alte organizatii se bazeaza pe examenele si atestatele Cambridge English ca dovada a cunostintelor de limba engleza. Examenele Cambridge English sunt sustinute de munca celei mai mari echipe de cercetatori in evaluare lingvistica detinute de un organism de certificare a abilitatilor de limba engleza.

Cambridge English Language Assessment este o organizatie non-profit. 

 

Pentru Bistritanews.ro  - Livia Ciobotea, lc@rapidpr.gr, 0764.776.432;   0723.626.196

0 comentarii3612 vizualizări07 septembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0