Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Marti 26 Mai 2020 - 29324 vizitatori azi
Toamna se numara bobocii si la Liceul Tehnologic Agricol, Bistrita.

A inceput scoala! Este un moment incarcat de emotie, bucurie si nerabdare, mai ales pentru elevii de clasa a IX-a ai liceului nostru. Elevii insotiti de parinti, au participat la festivitatea de deschidere unde alaturi de doamna director Vlad Mariana, au luat cuvantul si vicepresedintele Consiliului Judetean, Ioan Tintean, viceprimarul Municipiului Bistrita, Gelu Muthi, si reprezentanti ai Inspectoratului Judetean de Politie si ai Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita -Nasaud .

Doamna director a adresat un cuvant special de bun venit, bobocilor de clasa aIX-a , urari de succes tuturor, in mod special elevilor de clasa a XII-a, pe care ii asteapta un an greu cu examene dificile.

Vicepresedintele Consiliului Judetean - Ioan Tintean si viceprimarul Municipiului Bistrita - Gelu Muthi au fost si sunt in continuare un sprijin de nadejde pentru Liceul Tehnologic Agricol, Bistrita.

Acestia cunosc nevoile si problemele elevilor scolii noastre, constientizand importanta unui liceu agricol si beneficile aduse de profilele existente.

In anul scolar 2016-2017, Liceul Tehnologic Agricol, Bistrita are doua clase de liceu pe DOMENIUL PROTECTIA MEDIULUI si INDUSTRIE ALIMENTARA , doua clase de profesionala, AGROTURISM si MECANIC AGRICOL .

Succes si impliniri pe drumul cunoasterii!

 

Dragota Marioara - Liceul Tehnologic Agricol, Bistrita.

0 comentarii3836 vizualizări12 septembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0