Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Marti 02 Iunie 2020 - 10472 vizitatori azi
La Sc. Gimn. Nr. 1 Bistrita - e o traditie ca elevii sa obtina premii si mentiuni la olimpiadele si concursurile scolare.

Cuvant de deschidere a anului scolar 2016-2017 la Sc. Gimn. Nr. 1  Bistrita. Stimate d-le viceprimar, stimati invitati, dragi elevi, parinti si colegi. Ne-am adunat astazi in acest cadru festiv pentru a marca inceputul unui nou an scolar, festivitate pe care permiteti-mi da o numesc sarbatoarea elevilor, sarbatoarea cadrelor didactice si nu in ultimul rand, o sarbatoare a parintilor care ne sunt alaturi an de an.

Pasim in acest nou inceput cu speranta ca Scoala Gimnaziala Nr.1 este o adevarata oaza educativa, este locul in care copiii isi pot intregi experienta sociala, fiind beneficiarii unui invatamant competitiv si calitativ datorita atat unor cadre didactice dedicate si profesioniste, cat si datorita  unor conditii materiale propice pe care scoala noastra le ofera.

            Dragi elevi, va urez un an rodnic, o evolutie constant si benefica si tot ce veti invata de la distinsii vostri dascali sa va schimbe viata in bine.

Scoala noastra se bucura sa ureze bunvenit tuturor elevilor care au ales sa invete in scoala noastra din acest an scolar (in numar de 40), uram bun venit in mod special numarului mare de boboci ai grupelor pregatitoare, respectiv 6 clase. In acelasi timp, nu putem sa nu-i amintim si pe absolventii nostri din anul scolar trecut care astazi sunt in prima lor zi de scoala din viata de liceeni la liceele de prestigiu din judet. Buna pregatire a absolventilor scolii noastre s-a dovedit prin faptul ca dintr-un nr. de 108 de elevi care au sustinut examenul de evaluare nationala, doar un singur elev a avut media sub 5 la limba romana, 13 elevi la matematica, iar 5 elevi au obtinut nota 10 la matematica. Aceste rezultate trebuie sa constituie un bun exemplu pentru actuala generatie de elevi ai claselor a 8 a , dar si un motiv de a incerca sa le depaseasca.

De asemenea, este deja o traditie ca elevii scolii noastre sa obtina un nr. mare de premii si mentiuni la olimpiadele si concursurile scolare. Nu s-au dezmintit nici anul trecut si au obtinut peste 100 de premii la nivel judetean si national. Sta marturie panoul de onoare al  olimpicilor situat la parterul corpului A al scolii.

Merita sa mentionam si faptul ca in scoala noastra nu s-au inregistrat situatii de abandon scolar si nici situatii discilinare grave.

 

            Dragi parinti, va asiguram ca vom face tot ceea ce ne sta in putinta pentru a raspunde asteptarilor dumneavoastra. Va rugam sa fiti alaturi de noi, sa ne sprijiniti in realizarea unui adevarat parteneriat din care vom avea de castigat atat noi, cat mai ales copii d- voastra.

            Va transmit, in final, urarile mele de succese pe drumul cunoasterii.

Va multumesc!

   

Director Adj. -  Prof. Anca Mihaiu.

0 comentarii3115 vizualizări12 septembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0