Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Luni 25 Mai 2020 - 12250 vizitatori azi
"Prin arta daruim un zambet bunicilor nostri." Activitate la Caminul de batrani Teaca.

In cadrul proiectului cu participare judeteana "Prin arta devenim mai creativi, mai buni" initiat de Scoala Gimnaziala Nr. 1 din Bistrita, coordonator proiect profesor Andreea Rus, prezentam prima activitate a proiectului intitulata  "Prin arta daruim un zambet bunicilor nostri " activitate la Caminul de batrani Teaca. Aceasta actiune s-a desfasurat in 2 decembrie 2016.

  A existat o  colaborare intre Scoala Gimnaziala Nr.1 Bistrita si Liceul Teoretic "Constantin Romanu Vivu" Teaca. Activitatea a fost coordonata de profesorii Andreea Rus, Mihaela Rusu si Diana Borza de la cele doua scoli. Cu ajutorul diverselor persoane inimoase s-au adunat alimente si dulciuri si alte obiecte de uz necesar imediat care au fost daruite in pachete cadou batranilor internati in Caminul de Batrani din Teaca. De asemenea impreuna cu patru eleve in clasa a VII- a de la liceul din localitate s-a realizat o pictura de format mare 1x2 m. in sala de mese a caminului de batrani, cu scopul de a aduce un zambet pe chipurile acestora in fiecare zi.

    Finalizarea cu succes a celor propuse si invitatia de a reveni in aceste locuri ne aduc bucurie in suflet si dorinta de a continua.

 

0 comentarii6258 vizualizări07 decembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0