Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Luni 25 Mai 2020 - 12126 vizitatori azi
Profesorii din Sieut fara banii de naveta si acum si fara salarii in pragul Craciunului!

Ma intreb cine este raspunzator pentru neplata salariilor la timp pentru cadrele didactice din Sieut? Si ma intreb cine este raspuzator pentru neplata navetei in comuna Sieut? Vesnica scuza care se foloseste " Nu sunt Bani". Dar de ce nu sunt bani? Nu se stie, inca de la inceputul anului cate cadre didactice sunt si de cati bani este nevoie? Se stie desigur! Problema este ca cineva, din stufosul sistem, nu-si face treaba dar, culmea acel cineva isi ia leafa la timp!

Primariile sunt obligate prin lege sa deconteze contravaloarea abonamentelor de autobus profesorilor care fac naveta in Sieut. Scoala a inceput in septembrie iar acum 2 saptamani ni s-au decontat banii de naveta doar pentru luna septembrie...  Ma intreb cand si daca ii vom mai primii pe cei aferenti lunilor octombrie, noiembrie si decembrie??? Daca nu mergeam la scoala in timpul  acesta, deoarece  nu aveam bani de transport? Iar acum nu primim mici salariile pe luna noiembrie??? Din ce sa traim domnule primar din Sieut? Si cu ce bani sa ajungem sa scoala?

 Dupa cum spune si Hristos: "Cand vrei sa spui da, sa spui da, si cand vrei sa spui nu, sa spui nu." Eu am ales sa spun "NU" batjocurii la care sunt supuse cadrele didactice din Sieut!

 

Profesor Camelia Stefanescu 

 

.

Foto - arhiva Bistritanews.ro 

 

0 comentarii4249 vizualizări11 decembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0