Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Duminica 31 Mai 2020 - 2468 vizitatori azi
In asteptarea Sarbatorilor de iarna ...

Armonia sarbatorilor se simte la Liceul Tehnologic Agricol, Bistrita. Ca in fiecare an, traditia trebuie respectata: bradul de Craciun impodobit ECO,  clasele impodobite,colindele sa rasune in scoala iar elevii, se pare ca au atins toate cerintele! Impreuna cu domnii profesori, elevii Liceului Tehnologic Agricol, Bistrita, au dat startul confectionarii ornamentelor ECO. Acestea au constat in nuci, conuri de brad, hartie reciclata si plastic, aranjate astfel incat, sa para ornamente de brad veritabile.

          Ornamentele fiind gata, elevii si profesorii au renuntat la cele cateva minute de pauza si au dat o mana de ajutor la impodobirea bradului, iar rezultatul a fost unul pe masura!

          Dar, cum surprizele se tin lant in aceasta perioada, elevii au uimit pe toata lumea cu imaginatia lor, impodobind fiecare clasa cu decoratiuni si braduleti cum altfel, decat ECO. Pentru stradania lor, au fost premiati, oferindu-se diplome pentru cea mai frumoasa clasa, cele mai frumoase decoratiuni ECO si cel mai frumos bradut Eco.

Premierea  participantilor la acest concurs a avut loc la finalul concertului de colinde  organizat in sala festiva a liceului.

O alta activitate  desfasurata  in aceasta perioada a fost  " Targul  de Craciun", actiune care a constat in schimbul de jucarii si carti intre elevii si profesorii scolii .

 

                              De Craciun fii mai bun; iubeste, daruieste, zambeste!

 

     Elev: Dragota Marioara.

 

0 comentarii4893 vizualizări21 decembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0