Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Miercuri 27 Mai 2020 - 27900 vizitatori azi
Cutia dorintelor la Budesti.

S-a intamplat cu adevarat ! Elevilor nostri li s-au indeplinit visele !!! Totul a inceput acum cateva saptamani cand mi-am dorit ca elevii Scolii gimnaziale din Budesti, un loc de poveste care m-a impresionat in scurta calatorie profesionala de aici, sa creada cu adevarat in miracolul Craciunului.

Credinta si magia acestor Sarbatori au creat conjunctura indeplinirii tuturor visurilor din Cutia Dorintelor in care elevii si-au lasat bucatelele de hartie personalizate si semnate ce aveau ca destinatar pe Mos Craciun.

Actul de caritate al persoanelor anonime din judet a adunat o intreaga echipa a carei implicare a avut ca finalitate  evenimentul inedit din data de 21 decembrie 2016 gazduit la Caminul Cultural din Budesti unde zambetele, uimirea si speranta ca totul poate fi posibil daca crezi cu adevarat au luminat inimile tuturor celor prezenti, chiar si a celor mai sceptici .

Evenimentul a fost dublat de actiunea domnului primar, Codrea Vasile, care a fost ambasadorul lui Mos Craciun in aceasta zi de sarbatoare pentru care ii suntem recunoscatori.

De asemenea, multumesc pentru gestul urias tuturor spiridusilor implicati din tot judetul Bistrita- Nasaud reprezentati de Craciunita Diana Hidan care a fost insotita de Schumi (Tanzania), Liliana (Bistrita), Maria (Telciu), Calin (Bistrita);  vicepresedintei APOR BN, Natasa Bindea; doamnei director Chereji Mirela; familiei formate din cadrele didactice- elevii si parintii comunei Budesti.

 

Prof. Abodi Melania.

 

0 comentarii5271 vizualizări22 decembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0