Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Vineri 29 Mai 2020 - 8220 vizitatori azi
SPECTACOL DE TEATRU INEDIT.

Joi, 4 mai 2017, trupa de teatru "Helios" al Palatului Copiilor Bistrita, coordonata de doamna profesoara Antonia Orban- Sima, a prezentat pe scena Palatului Culturii, Bistrita, piesa de teatru CLINICA SINUCIGASILOR de Gabriela Mihalache. Am avut placerea de a urmarii acest adevarat spectacol de teatru in urma invitatiei primite de la domnul profesor Dorel Nicoara. Trebuie sa marturisesc ca am fost extrem de impresionata de prestatia si talentul actoricesc al acestor elevi, actualitatea temei si bineinteles de regizare. Au fost cu adevarat extraordinari: MORARI PATRICIA in rolul asistentei; CIRA STEFAN - Eugen Furtuna; SUT DAN- Danut Calinescu; PISLARU LAVINIA - Cristina Milea; LUPSAN RADU - Radu Contea; DUMBRAVEAN STEFANA - Fmeia; STEFANUTI MIHAI - Barbatul; GORGON GABRIEL - Alex.

Sala a fost plina si a aplaudat indelung la final si pe parcurs. Am apreciat solidaritatea domnilor profesori de la Palatul Copiilor, a parintilor si a colegilor de scoala ai talentatilor "actori"! Este minunat sa constati ca totusi avem adolescenti minunati, profesori cu daruire care se ocupa de ei, care valorifica si talentele artistice ale tinerilor.

 

 Felicitari dragi tineri!

Felicitari doamna profesoara, parintilor care au astfel de copii!

0 comentarii5614 vizualizări05 mai 2017
rss 2.0
rss 2.0