Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Doamna invatatoare de FIZICA si MAGIA STIINTEI.

Cum am devenit doamna invatatoare de FIZICA? Sunt de serviciu pe holul de la etajul II unde sunt clasele pregatitoare. Galagia depaseste cu mult decibelii permisi si este o adevarata miscare browniana asa ca m-am gandit sa iau cu mine un indicator. Lucrurile s-au mai linistit dar am devenit "doamna cu bota". Gasesc cate unul plangand. Ce ai patit? M-a lovit! Cine? Nu stiu! Altul vine si ma intreaba: Ai venit sa o iei pe doamna invatatoare? Nu!!! Hai sa stai cu noi pana vine ea! Nu pot, trebuie sa am grija de toti copiii de pe coridor! In Saptamana Educatiei Globale m-am gandit sa merg in orele libere, cu acordul doamnelor invatatoare, la cei mici sa le prezint cateva experimente cu care sa demontez cateva "mituri".

 Magia stiintei a inceput cu clasa pregatitoare A, (ALBINUTELE) adoamnei Marcela MoldovanA fost o experienta foarte interesanta si frumoasa. Copilasii au o curiozitate si o dorinta de cercetare, experimentare foarte mare! Au fost foarte activi si mi-au demonstrat ca au cunostinte vaste. Am continuat la clasa pregatitoare a doamnei Mariana Feldrihan (INGERASII). Copilasii m-au urmarit cu mare interes si au dorit sa se implice in efectuarea experimentelor. Clasa MINIONILOR, a doamnei Alina Maria Petri a fost de asemenea de "milioane". Au fost expuse fotografii pe facebook si feedback-ul a fost extraordinar.

Iata cateva pareri: Sandu Dorina Manasturean Andrei: " Mama nu exista magie...exista stiinta!! Oamenii fac misterul magiei...!! o jumatate de ora nu a mai contenit cu explicatiile...Alina Maria Petri 

Va mai asteptam cu mare drag. Sa vedeti ce lectii de fizica au tinut ai mei acasa...exact cu cuvintele dumneavoastra...oricum mie nu-mi mai merge cu magia la clasa ...e stiinta nu magie, doamna invatatoare de fizica! Am creat astfel si o frumoasa prietenie !!!

 

 prof. Maria Pop.

0 comentarii3514 vizualizări06 ianuarie 2018




rss 2.0
rss 2.0