Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Sambata 15 Decembrie 2018 - 6406 vizitatori azi
Sarbatorirea Micii Uniri la Romuli.

In cadrul proiectului educativ "Unire-n cuget si-n simtire!" coordonat de consilierul educativ Telcean Mustoiuc Maria Elena, astazi, la Scoala Gimnaziala Romuli, s-au desfasurat manifestarile prilejuite de " mica unire". Ca locatii s-au folosit o sala  de clasa, biblioteca, dar si holul scolii insufletit de o expozitie cu picturi tematice.

Memorarea faptelor din 24 ianuarie 1859 au fost evocate la ciclul gimnazial de doamna profesoara de matematica Dancs Madalina, iar la ciclul primar,de doamnele invatatoare care s-au  asigurat ca trecutul glorios al inaintasilor nu este dat uitarii.

Elevii au participat activ, cu emotie si interes in cadrul acestei activitati scolare prin  recitare de poezii, lecturarea unor pasaje din carti despre perioada  de domnie a lui Alexandru Ioan Cuza, realizarea unor colaje cu desene si creatii artistice proprii. Acestia au fost premiati, iar felicitarile s-au transformat in cununi de lauda si pretuire pentru implicarea de care au dat dovada.

Aprecieri si multumiri cadrelor didactice Monita Narcisa, Telcean Mustoiuc Maria Elena, Dancs Madalina, Herta Gabriela, Ivan Ioana, care sunt mereu alaturi de scolari si comunitate.

 

0 comentarii2408 vizualizări24 ianuarie 2018
rss 2.0
rss 2.0