Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Sambata 15 Decembrie 2018 - 6916 vizitatori azi
Lansare la biblioteca: "Cartea scolii" Liceului de Muzica "Tudor Jarda" din Bistrita.

Sala de conferinte "Gavril Scridon" a Bibliotecii Judetene "George Cosbuc" Bistrita-Nasaud a  gazduit miercuri, 14 februarie 2018, lansarea publicatiei "Cartea scolii", realizata de cadre didactice de la Liceul de Muzica "Tudor Jarda" din Bistrita. Evenimentul marcheaza implinirea a doua decenii de invatamant liceal de muzica la Bistrita, a declarat pentru site-ul bjbn.ro d-na Raluca Roxana Marginean, directoarea liceului.


"Biblioteca Judeteana "George Cosbuc" este partener in aceasta sarbatoare pe care o avem, de 20 de ani de invatamant liceal de muzica si 49 de ani de scoala de muzica, la Bistrita. Si mai sarbatorim si 4 ani de profil pedagogic si anul acesta avem prima generatie de dascalite pe care le formam, toate acestea sub cupola frumoasa si nationalista a Centenarului Marii Uniri. Evenimentul de astazi cuprinde doua parti: avem o expozitie de carte (cu tematica muzicala, n.n.), de care s-au ocupat cei de la Biblioteca Judeteana si, apoi, lansarea propriu-zisa, care se numeste "Cartea scolii - istoric si anuar", in care apar toate generatiile de liceu din ’97 si pana acum, cu un mic istoric al liceului. A fost ideea d-lui profesor Zaig, fost director adjunct al liceului nostru, care si-a dorit foarte mult un asemenea anuar. Nu este produsul final, pentru ca noi ne dorim ca an de an sa publicam noi informatii in cartea aceasta, sperand sa ajungem la tomuri dintr-acelea ca si la dictionarul explicativ" (dir. Raluca Roxana Marginean).

 
Prezent la acest eveniment, prof Deak Zoltan, Inspector scolar general-adjunct, a inmanat conducerii Liceului de Muzica "Tudor Jarda" o diploma aniversara, din partea ISJ Bistrita-Nasaud. Publicatia "Cartea scolii" a fost realizata de un colectiv de circa 15 profesori ai Liceului de Muzica "Tudor Jarda" din Bistrita.                                                                                         

 

      www.bjbn.ro 

0 comentarii1820 vizualizări14 februarie 2018
rss 2.0
rss 2.0