Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
6000 de programe de studiu, pe 20 martie, la RIUF Cluj-Napoca.

Pe 20 martie, Cluj-Napoca gazduieste la Sala Polivalenta o noua editie RIUF-Romanian International University Fair. Cel mai mare targ de universitati din Sud-Estul Europei aduce in atentia vizitatorilor peste 6000 de programe de studiu si universitati din 9 tari. In plus, cei interesati de alternativele educationale vor putea participa la o noua editie RIUF YouForum, conferinta dedicata 100% dezvoltarii personale si orientarii in cariera pentru elevi si studenti.

Cele mai bune programe de studiu in domeniul IT la nivel de licenta, masterat si doctorat

In aceasta primavara vor fi prezente peste 60 de universitati din 9 tari printre care si Germania, Danemarca, Belgia, SUA sau Elvetia, oferind vizitatorilor informatii esentiale despre admitere, programe de studiu, taxe, imprumuturi guvernamentale si oportunitati de dezvoltare. Vizitatorii vor putea descoperi cele mai bune programe de studiu in IT la nivel de licenta, masterat si doctorat de la cele mai bune universitati din Marea Britanie si Olanda, asa cum e University of Essex, Northumbria Unviersity, Radboud University sau University of Twente. Cei interesati de un program de studiu in tarile scandinave, vor putea afla mai multe detalii despre sistemul gratuit de educatie din Danemarca direct de la reprezentantii prezenti la RIUF.

O noua editie a conferintei RIUF YouForum

Prin inscrierea la eveniment, tinerii pot beneficia de consiliere gratuita si pot participa la conferinta RIUF YouForum, unde vor avea la dispozitie sesiuni de discutii, ateliere practice si prezentari ale universitatilor din Romania si din strainatate. Mai mult, se vor putea inspira din experientele celor peste 30 de invitati din diferite domenii de activitate, printre care se numara si Andi Vanca (Electric Castle), DJ Shiver, Oana Mardare (Reactor - creatie si experiment), Radu Lupas (Salad Box). 

Inscrierile se pot face pe site-ul RIUF, cel mai mare targ de universitati avand loc pe 20 martie la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.
Editia de primavara RIUF mai are loc pe 17-18 martie la Bucuresti, la Sala Palatului, pe 22 martie la Iasi, la Palas Congress Hall si pe 24 martie la Brasov, la Brasov Business Park. 

Despre Grupul EducativaEDUCATIVA este un grup de organizatii non-guvernamentale si companii ce dezvolta produse si servicii educationale care ajuta tinerii romani in identificarea si fructificarea oportunitatilor de dezvoltare personala. Printre programele EDUCATIVA se numara serviciile de consiliere educationala EDMUNDO, UNIVERSALIO si EDMERICA, serviciul de recrutare Reviro si platforma centralizata de inscriere la universitati din Romania, AdmitereOnline.ro.
Persoana de contact

Ruxandra ZAHARIA PR&Marketing Manager EDUCATIVA

ruxandra.zaharia@educativa.ro 0746 575 945

0 comentarii2968 vizualizări22 februarie 2018




rss 2.0
rss 2.0