Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Joi 17 Ianuarie 2019 - 11174 vizitatori azi
Dascalii din Romania sunt asteptati sambata 10 martie la seminarul anual, Gateway to ELT.

Dascalii din Romania sunt asteptati sambata 10 martie la seminarul anual, Gateway to ELT, initiat in anul 2014, unde isi vor extinde pregatirea profesionala la clasa prin cursuri de invatare continua. Astfel, profesorii de limba engleza din intreaga tara vor lua parte la prelegerile interactive ale celor doi specialisti invitati, Gary Andreson si Tim Pearse, conectandu-se cu metodele activ participative pentru predarea la clasa si familiarizandu-se cu contextul european prin care se preda limba engleza astazi in scolile din toata lumea.   
Acest seminar anual la care s-au inscris peste 500 de cadre didactice, organizat de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei in parteneriat cu Fischer International, isi propune sa le creeze profesorilor romani un cadru de evolutie profesionala continua.
Evenimentul va incepe la ora 10:00 cu o scurta prezentare a seminarului si a specialistilor ce vor tine prelegeri dascalilor si publicului prezent in sala. Tim Pearse va fi primul care va lua cuvantul pana la aproximativ ora 11:00 cand va incepe prelegerea lui Gary Anderson. La ora 13:00 se va deschide in mod analog cea de-a doua sesiune a seminarului unde primul care va lua cuvantul dupa prezentarea de deschidere va fi Gary Anderson.  "Vom analiza impreuna evolutiile pentru testele Cambridge English: Young Learners (YLE) si noile brosuri Home Fun, activitatile online si aplicatia Word Fun World pentru a motiva tinerii cursanti sa practice si sa se distreze in timp ce invata o limba noua in timpul lor acasa cu sau fara parintii lor", subliniaza Gary Andreson.
Datorita numarul mare de profesori care si-au exprimat dorinta de a participa la seminarul din data de 10 martie 2018, anul acesta vor avea loc doua sesiuni, ambele sustinute in Aula Magna, Academia de Studii Economice, Piata Romana 6, Bucuresti. Astfel, profesorii care s-au inscris pana pe 23 februarie 2018, vor participa la sesiunea de dimineata, din intervalul orar 10:00 - 12:00, iar inscrierile efectuate incepand cu data de 24 februarie vor participa la a doua sesiune a conferintei, in intervalul orar 13:00 - 15:00. Toate activitatile din cadrul seminarului sunt gratuite. Detalii pe site-ul fundatiei si pe pagina de facebook.

Tim Pearse - Tim lucreaza in ELT de peste 20 de ani. In 2013 a inceput sa lucreze pentru studiul National Geographic Learning si in prezent ocupa functia de reprezentant regional pentru Europa Centrala si de Est si Rusia. Este pasionat de metodologia de a motiva si de a inspira studentii; fiind un permenent cautator al unor noi metode de a reimprospata paradigma clasica de predare a limbii engleze.

Originar din Kansas, Gary Anderson a fost directorul pedagogic al programului lingvistic al fostului Centru American din Paris, unde a predat si a coordonat cursuri pentru toate varstele de cursanti. El a fost ales in functia de presedinte al TESOL France cand s-a alaturat Cambridge University Press in calitate de profesor international, timp in care a tinut prelegeri in 65 de tari pe cinci continente diferite, inclusiv de mai multe ori in Romania si la evenimentele Fischer. El este in prezent profesor, trainer si consultant ELT independent in Paris.

Pentru mai multe detaliii:
Alexandru Filimon
0766 703 909
office@fundatiadanvoiculescu.ro

 

0 comentarii1554 vizualizări09 martie 2018
rss 2.0
rss 2.0