Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Miercuri 27 Mai 2020 - 23506 vizitatori azi
Vino la o noua preselectie Next Star la Palatul Copiilor!

"Experienta mea la Next Star a fost una unica, pe care nu o voi uita niciodata. Cand pasesti pe scena te simti extraordinar, toata lumea in jurul tau este amabila si plina de entuziasm. Emotiile mi-au disparut odata ce juriul a vorbit frumos si deschis cu mine. Echipa Next Star m-a primit cu bratele deschise, legand o frumoasa prietenie, pe care am pastrat-o pana acum.", ne impartaseste Yasmina Butila, eleva de la Colegiul National Andrei Muresanu, Bistrita, de care vorbim cu admiratie, fiind una dintre stelele acestei competitii, cucerind Marele Premiu Next Star in Sezonul al 7-lea. Ulterior, a castigat importante competitii nationale, dar si locul al II-lea la Campionatele Mondiale de Acro-dance din Croatia, in 2017, iar anul acesta s-a calificat la Campionatele Mondiale de profil din Croatia, Spania si Canada, fiind pregatita pe segmentul gimnasticii de Laura Boldor, iar la balet de Ovidiu Danci.

De ani buni, Palatul Copiilor Bistrita gazduieste preselectia zonala a acestui concurs efervescent. Echipa Next Star se pregateste sa poposeasca la Bistrita iar. Dan Negru te invita la casting! Esti mic, dar ai un talent MARE? "Next Star" este in cautarea copiilor talentati pentru cel de al 9-lea sezon. Miercuri, 4 aprilie, incepand cu ora 11, ii asteptam pe copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 14 ani, la Palatul Copiilor din Bistrita.

La preselectie pot participa copii cu ORICE FEL DE TALENT. Stii sa canti cu vocea sau la un instrument, stii sa dansezi, sa pictezi, sa faci teatru, esti dresor de animale, cunosti trucuri de magie, jonglerii, te pasioneaza speedcubing-ul si iti plac jocurile intelectuale, faci echilibristica sau acrobatii pe cal, bicicleta, skateboard, trotineta, esti cel mai tare la parkour sau manifesti orice alta forma de talent? Poti deveni urmatorul "Next Star" si castigatorul premiului de 20.000 de euro!

Inscrierile se vor face la fata locului, in baza actelor de identitate ale ambilor parinti si a certificatului de nastere al copilului. Echipa "Next Star" le ureaza succes tuturor candidatilor! Contact: nextstar@antenagroup.ro, tel: 0740.010.367.

Ii asteptam si noi cu incredere pe toti copiii care se bucura sa ofere si celorlalti din masura darului lor, care vor sa arate ca talentul plus munca reusesc sa faca o casa buna, sa formeze o personalitate energica si echilibrata.

Credem ca e suficient de mobilizator pentru fiecare copil talentat al judetului nostru si nu numai cuvantul vedetei noastre Yasmina: "De la preselectie pana la castigarea Marelui Premiu nu a fost chiar usor. Am muncit ore in sir alaturi de Bruce, un om extraordinar si un coregraf de exceptie. Nu pot exprima in cuvinte frumusetea concursului Next Star, e ceva de nedescris, un moment unic. Cu asemenea experienta nu te intalnesti prea des…, asa ca nu rata sansa de a fi si tu un Next Star!".

 

Grupa de Jurnalism a Palatului Copiilor Bistrita

0 comentarii2695 vizualizări02 aprilie 2018
rss 2.0
rss 2.0