Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Miercuri 19 Februarie 2020 - 9174 vizitatori azi
SCOALA ALTFEL... la Sc. Gimn. Nr 1 Bistrita.

Sc. Gimn. Nr 1 Bistrita a avut in saptamana 23.04 - 27.04. 2018, SCOALA ALTFEL. Toti dascalii au desfasurat  activitati foarte interesante, educative si foarte apreciate de elevi si parinti. Daca urmariti pagina de facebook " EDUCATIV GENE 1, va veti convinge! Activitatile conduse de mine in colaborare cu doamna profesoara Elena Cosma au fost deasemenea interesante si apreciate. Cea mai draga noua a fost DUPA 4 ANI......  

DUPA 4 ANI....este titlul unui mic proiect gandit si pregatit pas cu pas inca de acum 8 ani! Este vorba despre o intalnire intre generatia 2014, VIII C- diriginte prof.Pop Maria si generatia 2018, VIII C - diriginte prof.Elena Cosma. ARGUMENT: Cand trecem de la o etapa la alta a vieti e bine sa ne oprim putin, sa ne intoarcem in timp, sa analizam, sa revedem fapte, locuri, oameni care ne-au marcat evolutia,sa impartasim si altora din experienta noastra si apoi sa pornim mai departe "cu o licarire in ochi, cu un zambet pe fata si cu un scop maret in inima" Multumim tuturor implicati in aceasta activitate si special domnului Calin Bujita, licentiat in Stiintele Comunicarii, trainer, speaker si coach acreditat, ( fost elev al scolii) care timp de mai bine de o ora a vorbit celor doua generatii.

"Stiu ce inseamna sa iti tremure vocea, sa simti ca nu te mai asculta corpul iar mintea sa para blocata. Totusi, la varsta de 24 de ani m-am decis sa caut metode de a-mi creste increderea in mine si am devenit extrem de interesat de domeniul comunicarii si al prezentarilor publice. Am inceput sa particip la diferite conferinte si concursuri de public speaking (vorbit in public), iar treptat acest domeniu s-a transformat din hobby, in pasiune si acum este o cariera" a spus Calin, si din aceasta perspectiva le-a vorbit tinerilor nostri.


IMPRESII: Cristiana
A fost o revedere frumoasa,un moment unic pe care l-am asteptat cu totii cu nerabdare si cu emotii.
Ne-am readus de-aminte ce frumosi au fost anii de gimnaziala,cat de repede au trecut, cate lucruri ne-ati invatat dumneavoastra, si cat de mult trebuie sa apreciem fiecare clipa pe care o traim alaturi de cei dragi. Am ramas tot noi,cu mici schimbari fizice,acei copii care au fost cuminti si mai putin cuminti,care v-au creat placeri dar si neplaceri.
Mereu ne amintim de dumneavoastra cu drag si cu respect, pentru ca ati avut un rol important in viata noastra timp de 4 ani, am fost acolo " sub aripa dumneavoastra " . 
Va multumim pentru tot.; Sunteti minunata doamna diriginta si cum a spus si Cristiana am invatat multe de la dumneavoastra

Alex Danut
In primul rand am invatat sa fim oameni . — celebrating friendship.

 

Vreau sa multumesc "copiilor mei"( 8 C) pentru prezenta, cuvinte frumoase si amintiri depanate impreuna, parintilor acestor copii, parinti cu care am colaborat foarte frumos;conducerii scolii, colegei Elena Cosma, si tuturor care m-au sprijinit in acest demers!

 

 

Cu mare drag si respect,

prof. Maria POP, Sc Gimn. Nr. 1, Bistrita

0 comentarii2863 vizualizări29 aprilie 2018
rss 2.0
rss 2.0