Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Miercuri 19 Februarie 2020 - 7572 vizitatori azi
9 MAI SARBATORIT LA CASA MEMORIALA "ANDREI MURESANU".

La Casa Memoriala "Andrei Muresanu", Filiala a Bibliotecii Judetene "George Cosbuc" Bistrita-Nasaud, s-a desfasurat marti 8 mai 2018, de la ora 13, activitatea " 9 mai-Tripla Semnificatie"care se inscrie in seria manifestarilor dedicate Centenarului Marii Uniri .

Pe parcursul istoriei, data de 9 mai a marcat evolutia Romaniei de trei ori, respectiv Proclamarea Independentei de Stat a Romaniei la 9 mai 1877, Victoria Coalitiei Natiunilor Unite in cel de-al doilea razboi mondial la 9 mai 1945 si Ziua Europei. Participantii au fost elevii clasei a VIII-a A de la Liceul cu Program Sportiv Bistrita si membrii cercului de istorie de la Scoala Gimnaziala nr.7 Bistrita, coordonati de d-na profesoara Simioanca Simona. Activitatea a constat in: prezentari Power-Point dedicate celor trei semnificatii, o expozitie de desene si un concurs interactiv.

0 comentarii2219 vizualizări08 mai 2018
rss 2.0
rss 2.0