Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Vineri 03 Iulie 2020 - 15906 vizitatori azi
Marsuri si stafeta, in "Saptamana Scoala Altfel 2018"

"Stiti, si noua ne plac marsurile. Acasa nu ne lasa tata sa strigam; pe mama o doare capul. Nici la scoala, nici la gradinita nu e voie. Astazi, da! Am strigat cat ne-au lasat plamanii... Si am fost multi, multi de tot! Nici n-am invatat atat cat sa putem sa ne numaram pe toti. Au iesit oamenii afara din locuinte sa ne vada. Cei pe langa care treceam se uitau lung la noi, zambind. Da, ne plac marsurile, sa strigam, sa purtam steaguri si pancarte colorate. Azi am purtat  si coronite pe cap. Noi singuri ni le-am facut. Daca vreti, va aratam si dumneavoastra cum se confectioneaza. Dar nu le puteti purta pe cap numai daca sunteti prietenii nostri, adica ai Patrulei de Reciclare. Printre florile coronitei se zareste si sigla Patrulei. Acum ati inteles? Da, da, azi a fost cu totul si cu totul altfel..."

Editia 2017-2018 a programului de educatie pentru mediu "Patrula de Reciclare",  program initiat de RoRec - Asociatia Romana pentru Reciclare se apropie de final. Agentii Patrulei de Reciclare de la Centrul Scolar de Educatie Incluziva Nr.1 Bistrita i-au invitat astazi pe micii ecologisti de la Gradinita nr. 12 din Bistrita (Unitate Suporter) sa li se alature, atat la Atelierul Eco-Art, cat si la "Marsul Reciclarii". Au fost invitate si doamnele: Sorina Roman, de la Primaria Bistrita - "Scoala Verde" si Mina Nedelea de la Centrul local Rorec si le multumim din suflet pentru implicare. Elevi si prescolari, profesori si parinti au scandat impreuna mesaje ecologiste. Copiii au purtat cu mandrie coronitele confectionate la atelier, steguletele si pancartele pregatite din timp. Au pasit unii langa altii, si-au unit glasurile, au vrut sa fie vazuti si auziti. Au ajuns si la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului BN unde au fost intampinati de domnul director Sever Roman care i-a felicitat pe toti pentru atitudinea ecologica de care au dat dovada.

Multumim Gradinitei cu Program Prelungit nr.12, Bistrita - director profesor Chira Emiliana, doamnelor educatoare Moldovan Iulia si Bojor Ioana  de la Grupa Mare "A",  doamnelor educatoare Pop Ionela si Baciu Valeria de la Grupa Mica "A", parintilor participanti. Multumim managerilor CSEI Nr.1 Bistrita, doamnei director prof. Imola Doris Vass si doamnei director adjunct profesor Georgeta Mariana Moldovan, profesorilor Dana Girigan si Danut Buta, prezenti la activitate. Multumim din suflet cadrelor didactice si personalului scolii care ne-au sustinut de-a lungul intregului an scolar!

Stim ca multi dintre dumneavoastra ati fost alaturi de noi astazi, chiar daca nu ati "ocupat strada" la "Marsul Reciclarii". Ne-ati dovedit de atitea ori ca nu suntem singuri - debarasandu-va de deseurile de echipamente electrice si electronice in contul Patrulei de Reciclare - la punctul de colectare al scolii noastre sau sunand la TelVerde 0800 444 800 - RoRec. Va multumim din inima si va asteptam si la toamna. Pana atunci...va predam stafeta, oameni buni si dragi!

 

Prof. coordonator,

Teodora Popescu

0 comentarii4634 vizualizări22 mai 2018
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0