Adevarul umbla cu capul spart.          -          Cine cuteaza sa spuna adevarul poate lesne umbla batut, ca marul.          -          Adevarul invinge orice.          -          Copiii ?i nebunii spun adevĂrul.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Marti 16 Octombrie 2018 - 1408 vizitatori azi
Invitatie la Poezie de mai in Cenaclul George Cosbuc.

Cenaclul George Cosbuc aduce in prim planul atentiei noastre doua promisiuni literare bistritene - Teodor Encean si Cristina Hadarau, care vor citi poezie din creatia proprie, joi, 31 mai a. c, ora 18, la Casa de Cultura a Sindicatelor. Teodor Encean este elev in clasa a VIII-a la Colegiul National Andrei Muresanu, Bistrita, activand, inca din clasa I, in cercul Micii Blandieni Bistriteni de la Palatul Copiilor, cu rezultate frumoase.

Cristina Hadarau este profesoara la Scoala Gimnaziala Nr. 1, Bistrita, fiind implicata in multe proiecte educative/ creative nationale si internationale.

Va asteptam la Cenaclu pe toti cei care vreti sa fiti mai aproape de suflul liric, poate, inca, mai putin stiut, al urbei noastre.

 

Olimpiu Nusfelean.

0 comentarii1120 vizualizări30 mai 2018
rss 2.0
rss 2.0