Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Marti 26 Martie 2019 - 6146 vizitatori azi
"Mesaje planetei Pamant. Baloane colorate spre cer." 7 iunie 2018.

In  data de 7 iunie 2018 intre orele 12.30 si 13.30 la Scoala Gimnaziala Nr. 1 Bistrita se  va desfasura activitatrea  "Mesaje planetei Pamant. Baloane colorate spre cer". Activitatea va fi conditionata de conditii meteorologice favorabile, cer senin, lipsa ploilor. Sunt invitate sa participe pana in data de 15 iunie 2018 orice institutie de invatamant din judet. Participantii la proiect vor fi elevi, cadre didactice.

In ziua de 7 iunie 2018 la ora 12.30 elevii insotiti de profesorii colaboratori vor iesi in curtea scolii si vor participa la activiatea de inaltare a baloanelor ce vor avea inscrise  mesaje catre planeta Pamant. Biletele cu mesaje, in numar de peste 100, se vor prinde pe panglici atasate  baloanelor. Baloanele simbolizeaza gandurile bune ale elevilor fata de planeta ce ne gazduieste existenta. Se vor elibera in acelasi timp toate baloanele spre cer. Elevii sunt incurajati sa pretuiasca si sa ocroteasca pamantul.

Scolile ce doresc sa participe cu astfel de interventii in proiect sunt invitate sa trimita pana in data de 16 iunie fotografii cu activitatea desfasurata in scopul eliberarii diplomelor de participare in proiectul CAEJ la adresa de email rus_andreea_monica@yahoo.com. In cazul unor conditii meterologice nefavorabile activitatea se amana pana la o data imediat ulterioara.


Coordonator prof. Andreea Rus.

 

 

0 comentarii1442 vizualizări05 iunie 2018
rss 2.0
rss 2.0