Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Miercuri 27 Mai 2020 - 10128 vizitatori azi
Spectacol de culoare si imaginatie la Biblioteca Judeteana "George Cosbuc" Bistrita-Nasaud.

Vineri, 27 iulie 2018, a fost o zi speciala la Biblioteca Judeteana "George Cosbuc" Bistrita-Nasaud, incadrul proiectului Fabrica de ideiestivale - "Vacanta la Biblioteca". Copii si parinti, voluntari si bibliotecari s-au reunit pentru a vernisa expozitia cu lucrarile realizate in atelierele tematice si educative din perioada scursa de la demararea programului. Coordonatorii atelierelor au fost:Petra Baciu, Alina Tomi, Alex Mogovan, Ioana Sangeorzan, Ionela Nusfelean, Maria Nigel, Ana-Maria Gordon, Ana-Maria Boca, Carmen Borsan, Paul Rusan, Calin Deac, Traian Sasarman si bibliotecarele Ioana Titieni, Alina Simon, Rodica Bartes, Laura Seserman si Gabriela Molnar. Expozitia, aranjata in holul salii de conferinte `Gavril Scridon", s-a dovedit a fi un adevarat spectacol de culoare si imaginatie! A urmat proiectia filmului primelor patru saptamani de vacanta.

Programul Fabrica de idei estivale - "Vacanta la Biblioteca" continua si incursul lunii august, in zilele de marti, miercuri si joi.

 

www.bjbn.ro

0 comentarii2772 vizualizări31 iulie 2018
rss 2.0
rss 2.0