Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Luni 25 Mai 2020 - 12544 vizitatori azi
Rechizitele esentiale in prima zi de scoala costa, in medie, 350 de lei.

Noul an scolar se apropie cu pasi repezi, iar pregatirea ghiozdanului este o prioritate in aceasta perioada. Bugetul este un element important in luarea deciziilor, iar pentru a acoperi toate nevoile, parintii trebuie sa scoata din buzunar, in medie, 350 lei.  Ghiozdanul este cel mai important accesoriu ce trebuie achizitionat. Pe langa acesta, lista de cumparaturi trebuie sa mai cuprinda: penar, creioane, stilou, creioane colorate, radiera, ascutitoare, rigla, acuarele, bloc de desen, carioci, caiete, coperte pentru carti.

 Pentru un ghiozdan echipat complet, pe lista se mai pot adauga si alte rechizite, precum seturi pentru geometrie, pixuri, cutie pentru mancare sau calculator de buzunar. Nu trebuie pierdut insa din vedere faptul ca medicii recomanda ca ghiozdanul sa fie cat mai usor pentru a evita problemele de sanatate ale copilului.

 "In aceasta perioada, aproximativ 50% dintre clientii nostri cumpara rechizite pentru scoala. Bugetul minim pentru cumparaturi, daca nu luam in calcul si uniforma si echipamentul sportiv, este de 200 de lei, dar in medie parintii investesc aproximativ 350 de lei pentru toate rechizitele. Pentru a economisi bani si pentru a evita achizitionarea unor lucruri de care copiii nu au nevoie, parintii ar trebui sa intrebe la scoalace nu poate lipsi din ghiozdanul copilului", a declarat Corina Riza - Marketing Manager OfficeStuff.ro.

 Pretul rechizitelor variaza in functie de modelul dorit, dar suma minima pentru achizitionarea unui ghiozdan este de 50 lei, acesta reprezentand si cel mai scump accesoriu pentru scolari. Celelalte produse au preturi si mai accesibile: pretul unui stilou porneste de la 5 lei, al unui caiet de matematica sau dictando de la un leu, iar a unui bloc de desen de la 1,7 lei.

 Cele mai vandute produse sunt cele colorate sau cu personaje din filmele de desene animate, in cazul copiilor cu varsta de pana la 14 ani. Liceenii se orienteaza, mai degraba, spre produse mai in pas cu moda, ba chiar aleg 2-3 variante ale aceluiasi produs pentru a se putea asorta pe parcursul anului scolar.

 

  

Despre OfficeStuff.ro

 OfficeStuff.ro este o afacere de familie din Brasov care crede cu tarie in importanta lucrurilor bine facute, lucruri in care investesc zi de zi pasiune si efort.

 Oricat de departe va ajunge tehnologia si oricat de mult ne usureaza ea vietile, obiectele simple, frumoase, utile si de calitate vor avea mereu rolul lor. De aceea, OfficeStuff.ro ofera o varietate de instrumente de exprimare, care te vor ajuta intotdeauna sa iti manifesti profesionalismul, creativitatea si ambitia, atat la birou, cat si acasa.

 Platforma OfficeStuff.ro comercializeaza produse de birotica, papetarie si rechizite care ofera solutii pentru afacerea, proiectele, obiectivele si familia ta.

 Mai multe informatii gasiti pe www.officestuff.ro

0 comentarii2464 vizualizări24 august 2018
rss 2.0
rss 2.0