Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Luni 25 Mai 2020 - 13126 vizitatori azi
O saptamana traita din plin.

In perioada 03 - 07 septembrie 2018, Asociatia de parinti "Sfantul Stelian" deruleaza proiectul "O saptamana traita din plin, editia a II- a". 
Acest proiect are ca scop cresterea implicarii elevilor in viata sociala prin utilizarea mijloacelor non-formale de motivare a acestora, ca alternativa de petrecere a timpului liber. Proiectul presupune organizarea unei saptamani active in cadrul careia participantii, in numar de 50, iau parte la activitati de recreere, socializare si instruire. 
Activitatile isi propun sa ii scoata pe copiii si tinerii participanti din mediul in care sunt obisnuiti sa ii ajute sa constientizeze ca au capacitatea de a se plia unui mediu nou cu care se pot familiariza prin interactiune si comunicare "face to face". In cadrul celor 5 zile de desfasurare a taberei, cei 50 de participanti, vor lua parte la activitati sportive, vor fi informati cu privire la ceea ce este voluntariatul si care este scopul acestuia, vor lucra in echipe la ateliere hand-made, bratari, cruciulite, pictura, quilling, flori de hartie, pictura pe tricou si vor participa si la slujbele oficiate in Biserica noastra.

0 comentarii2450 vizualizări30 august 2018
rss 2.0
rss 2.0