Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Miercuri 27 Mai 2020 - 28960 vizitatori azi
RIUF-Romanian International University Fair.

RIUF-Romanian International University Fair, care va avea loc pe 9 octombrie la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. RIUF este cel mai mare eveniment educational din Europa de Sud-Est care pune la dispozitia vizitatorilor informatii despre studiu in Romania si in strainatate direct de la reprezentantii universitatilor prezente la targ. De peste 13 ani, RIUF creeaza o legatura directa intre studentii romani si mediul academic international, usurand in acest mod procesul de admitere la o universitate in afara tarii.

In cifre, RIUF Cluj-Napoca inseamna:

  • 23 de editii
  • 3500+ vizitatori la fiecare editie
  • 60+  expozanti din 10 tari printre care si Marea Britanie, Olanda, SUA, Elvetia si Romania
  • 6000 de programe de licenta, masterat si doctorat
  • 30+ speakeri printre care si DJ Shiver, Alin Vaida (Jazz in the Park), Mircea Popa (Mircea Bravo) sau Daniela Dumulescu.

In acest an la RIUF Cluj-Napoca vor fi prezente peste 60 de universitati si institutii educationale din 9 tari printre care si Marea Britanie, Olanda, SUA sau Franta. In acelasi timp, va avea loc si cea de-a treia editie RIUF YouForum, conferinta dedicata orientarii profesionale si dezvoltarii personale. Printre cei care au confirmat deja prezenta la eveniment se numara Alexandru Gherman (DJ Shiver), Marius Maris (fotograf), Mircea Popa (Mircea Bravo), Daniela Dumulescu (consultant UNICEF), Alin Vaida (Jazz in the Park).

 

Carmen Curticapean

PR RIUF Cluj Napoca

0 comentarii2527 vizualizări31 august 2018
rss 2.0
rss 2.0