Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Marti 02 Iunie 2020 - 9618 vizitatori azi
Cel mai mare eveniment educational din Europa de Sud-Est ajunge marti, 9 octombrie, in Cluj-Napoca.

Ajuns la cea de-a 23-a editie, RIUF-The Romanian International University Fair revine la inceputul saptamanii viitoare, pe 9 octombrie, la Sala Polivalenta din Cluj Napoca, cu activitati noi si universitati aflate in premiera in Romania. Peste o treime din universitatile de stat din Marea Britanie vor fi prezente la RIUF in aceasta toamna. Peste 60 de universitati si institutii educationale din tari precum Romania, Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Franta, Elvetia, SUA sau Germania sunt pregatite sa raspunda la intrebarile legate de programele de studiu (licenta, masterat, MBA, doctorat). La RIUF vor fi prezente 30 de universitati din Marea Britanie si universitati aflate in top 100 mondial precum University of Greenwich, Northumbria University, University of London.

 

Peste 6.000 de programe de studiu in peste 30 domenii de activitate in 9 tari

La RIUF Cluj Napoca vizitatorii vor gasi peste 6.000 de programe de licenta si masterat in peste 30 de domenii de activitate precum inginerie, arte, business, marketing, IT&Computer Science, management hotelier, drept, medicina, arhitectura.

Printre universitatile prezente la RIUF se numara si University of Birmingham cu circa 26.000 de studenti. Cele mai cautate programe de master ale institutiei sunt cel de Cooperare, conflict si probleme de securitate si cel de Politica Economica Internationala. La nivel de doctorat, universitatea are cinci programe generale: Arta si Drept, Inginerie si Stiinte, Stiinte ale Naturii, Medicina si Medicina Dentara si Stiinte Sociale.

Peste 20 de universitati din Olanda vor oferi informatii despre programele de licenta, masterat si doctorat. Tilburg University, de exemplu, va oferi informatii despre 20 programe de studiu la nivel licenta si peste 35 la nivel master in limba engleza.

 

Consiliere educationala si de orientare in cariera gratuita in timpul evenimentului

Pe langa gama variata de universitati prezente, la RIUF poti interactiona cu organizatiile orientate catre programele de dezvoltare personala, profesionala si orientare in cariera sau care ofera cursuri de limbi straine. Astfel, pe langa consilierea educationala, RIUF ofera tinerilor romani o experienta completa si o imagine de ansamblu asupra parcursului lor pe plan profesional.

Mai mult, cei care se inscriu si participa la RIUF, vor primi dupa eveniment o oferta educationala personalizata in functie de tarile si domeniile de interes ale acestora.

 

RIUF YouForum, conferinta dedicata 100% elevilor si studentilor

RIUF YouForum ii ajuta pe cei prezenti la eveniment sa descopere ce cariera sau program de studiu li se potriveste, inspirandu-se de la oamenii din echipele celor mai cunoscute si apreciate branduri din zona Transilvaniei si interactionand direct cu reprezentantii celor mai cautate universitati din Romania si din strainatate.

Alexandru Raul Gherman (DJ SHIVER), Andrei Mutu (I Love Cluj), Alin Vaida (Jazz in the Park) sunt doar o parte dintre cei peste 45 de invitati din Romania si din strainatate pe care ii vor cunoaste cei prezenti la RIUF YouForum.

Pe 9 octombrie, la Sala Polivalenta din Cluj Napoca, , pe langa vizitarea celor peste 60 de universitati si institutii educationale, vizitatorii pot participa la:

-        ateliere practice despre cum iti construiesti un CV creativ, IT&gaming, business, social media, DJing, public speaking;

-        sesiuni de discutii despre cum iti poti alege facultatea potrivita, avantajele voluntariatului, creative thinking, learning versus doing;

-        prezentari ale programelor de studii si ale universitatilor internationale prezente la RIUF-The Romanian International University Fair. 

Afla la RIUF tot ce trebuie sa stii legat de studiile in Romania sau in strainatate si descopera ca este mult mai usor decat crezi sa studiezi unde vrei. Inregistreaza-te pe www.riuf.ro si vino in Cluj Napoca, pe 9 octombrie, la Sala Polivalenta.

RIUF- The Romanian International University Fair se va organiza in aceasta toamna si in Bucuresti (6-7 octombrie), Iasi (11 octombrie) sau Constanta (13 octombrie).

 

 

Despre Grupul EDUCATIVA

EDUCATIVA este un grup de organizatii non-guvernamentale si companii ce dezvolta produse si servicii educationale care ajuta tinerii romani in identificarea si fructificarea oportunitatilor de dezvoltare personala. Printre programele EDUCATIVA se numara serviciile de consiliere educationala EDMUNDO, UNIVERSALIO si EDMERICA, serviciul de recrutare Reviro si platforma centralizata de inscriere la universitati din Romania, AdmitereOnline.ro.

 

Persoana de contact

Ruxandra ZAHARIA

Marketing & PR Manager

ruxandra.zaharia@educativa.ro 

0746 575 945

 

0 comentarii2471 vizualizări05 octombrie 2018
rss 2.0
rss 2.0