Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Duminica 31 Mai 2020 - 2502 vizitatori azi
GALA EDUCATIEI 2018.

Evenimentul "Gala Educatiei" reprezinta activitatea principala a proiectului "Ziua Educatiei", derulat de ISJ BN cu sprijinul financiar si institutional al partenerilor traditionali, Consiliul Judetean Bistrita Nasaud, Centrul Judetean pentru Cultura Bistrita Nasaud si Biblioteca Judeteana "George Cosbuc" Bistrita Nasaud.  Prin aceasta initiativa, Inspectoratul Scolar judetean Bistrita Nasaud si-a propus sa valorizeze exemplele de buna practica propuse de institutiile de invatamant din judet, in domeniul educativ, extrascolar.

Gala educatiei a ajuns anul acesta la a III a editie, o editie speciala, in contextul sarbatoririi centenarului Marii Uniri. De aceea tematica propusa a fost una in acord cu semnificatia anului 2018, iar sectiunile de concurs au vizat teme de actualitate, care completeaza oferta educationala pe care institutiile de invatamant din judet o promoveaza in randul comunitatii si pentru comunitate.

Astfel, provocarea a fost lansata atat pentru beneficiarii invatarii, respectiv elevii, cat si pentru directori, cadre didactice, parinti, parteneri, membri ai comunitatii, fiecare dintre acestia regasindu-se intr-o sectiune de concurs.

Peste 70 de unitati de invatamant din judet au inscris proiecte in competitie si au oferit astfel exemple de bune practici in domenii, precum: arta, istorie, traditii, voluntariat, cultura organizationala etc.

 Dintre proiectele inscrise au fost selectate 8 proiecte finaliste, cale care s-au remarcat prin originalitate, creativitate, relevanta si impact. In cadrul Galei, o sectiune aparte a fost destinata partenerilor institutionali care au oferit premii speciale cadrelor didactice care s-au implicat in desfasurarea si promovarea activitatilor culturale in afara granitelor scolii.

 

Inspector educatie permanenta,

prof. Aurelia Dan

0 comentarii2464 vizualizări20 noiembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0