Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Luni 25 Mai 2020 - 8248 vizitatori azi
Tirgul Facultatilor 2019 la Bistrita.

Vineri, 10 mai 2019, de la ora 10.00, Complexul Muzeal Bistrita - Nasaud va fi locul de intalnire a tuturor elevilor din judet interesati de oferta educationala a facultatilor din tara si de oportunitati de dezvoltare personala. Aflat in acest an la prima editie, Tirgul Facultatilor 2019, organizat la initiativa elevilor reprezentanti ai Consiliului Judetean al Tinerilor si Consiliului Scolar al Elevilor din Colegiul National "Andrei Muresanu" de catre Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita-Nasaud si Centrul Judetean de Excelenta Bistrita-Nasaud, in colaborare cu Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud, reuneste facultati de top din invatamantul superior din Romania. Deschiderea oficiala a Targului Facultatilor 2019 este programata pentru ora 10.00

Pe parcursul zilei de vineri, in intervalul orar 10-17, expozanti din douazeci de facultati, de stat si private, isi vor prezenta ofertele educationale si vor raspunde intrebarilor despre studiul in institutiile de invatamint superior pe care le reprezinta, oferind informatii referitoare la programele de licenta si master. Printre universitatile care au raspuns afirmativ invitatiei adresata de organizatori se numara: Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca, Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" din Cluj-Napoca, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca, Universitatea de Arte din Targu-Mures, Universitatea "Stefan cel Mare" din Suceava, Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, Universitatea Dimitrie Cantemir - Facultatea de Drept, Cluj-Napoca, Universitatea Tehnica Cluj-Napoca si Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi.

Vizitatorii Targului Facultatilor 2019 vor avea posibilitatea de a participa la prezentarile realizate in cadrul workshop-urilor organizate cu acest prilej unde vor putea discuta pe marginea oportunitatilor de cariera cu specialisti in domenii diverse. Locurile sunt limitate si au fost disponibile in urma unei inregistrari prealabile, on-line.

Va asteptam cu drag!

 

Manager,

Alexandru Gavrilas.

0 comentarii2310 vizualizări09 mai 2019
rss 2.0
rss 2.0