Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Joi 09 Iulie 2020 - 1604 vizitatori azi
Kids in Motion - filme de animatie cu tema Craciunului.

Incet, incet ajungem la finalul proiectului Kids in Motion si am fi bucurosi sa fiti alaturi de noi in data de 19 decembrie la ora 16:30 pentru a viziona proiectia filmelor de animatie cu tema Craciunului realizate de elevii Colegiului National "Andrei Muresanu" in cadrul proiectului KIDS IN MOTION, organizat in premiera in Romania.

In perioada noiembrie-decembrie, 25 de elevi (9-11 ani) de la Colegiul National "Andrei Muresanu" din Bistrita au participat la un atelier de educatie non-formala prin film de animatie stop-motion.

Atelierul "Kids in Motion" este implementat de catre Asociatia Tineri pentru Comunitate Bistrita, in parteneriat cu MiniMotion - atelier animatie copii, compania de productie de film Artless si Colegiul National "Andrei Muresanu".

Proiectul este finantat prin programul StartOng, lansat de Kaufland si implementat de Asociatia Act for Tomorrow.

Fiecare grupa de copii va urca pe scena si se va prezenta publicului dupa proiectia filmului lor. Copiii vor raspunde la intrebarile moderatorului si la unele intrebari din public.

Accesul in sala se face pana la ora 16:30.

Proiectia dureaza aproximativ o ora (pana la ora 17:30).

Va asteptam cu drag!

0 comentarii3871 vizualizări16 decembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0