Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Miercuri 08 Iulie 2020 - 2596 vizitatori azi
ACTIUNI CARITABILE IN POSTUL CRACIUNULUI CONTINUATE DE SCOALA CAROL DAVILA.

Elevii si cadrele didactice au intelesimportantaactiuniilor caritabile si inca o data au reusit  sa ofere clipe de bucuriecontinunand sirul actiunilor caritabile incepute cu multi ani in urma. Au vizitat si in acest an si au adus zambetul pe buze, persoanelor defavorizate atat batranilor si copiilor din urmatoarele centre:

  • Batranilor din Centrul de Ingrijiri "Casa  Sf.Maria" - Viisoara;
  • Casa Devai - localitatea Fantanele, Bistrita Nasaud;
  • Centrul pentru protectia copilului, Bistrita.

Elevii Scolii Sanitare Postliceale Carol Davila, au jucat rolul de Mos Craciun si au pregatit pachetele cu dulciuri si fructe pentru fiecare in parte. De asemenea au avut cate o vorba buna si au reusit sa le creeze o stare de bine tuturor, aducand Magia Sarbatorilor in sufletele lor. Pentru ca este si perioada colindelor, Batranii de la Casa Devai Fantanele au fost colindati de elevii care au participat si si-au amintit de vremurile cand Craciunul se sarbatorea in familie cu cei dragi. 

La plecare toti elevii participanti au promis sa se intoarca si in anul 2020 si au avut o multumire ca au reusit sa creeze o stare de bine unor suflete in suferinta.

 

 

Prof,

Lucretia Anghelina

Scoala Sanitara Postliceala "Carol Davila"

0 comentarii3570 vizualizări17 decembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0