Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Miercuri 08 Iulie 2020 - 2574 vizitatori azi
TRADITIA COLINDELOR CONTINUA LA SCOALA SANITARA POSTLICEALA "CAROL DAVILA".

In Sala de festivitati a Casei de Cultura a Sindicatelor Bistrita , care gazduieste Scoala Sanitara Postliceala "Carol Davila" a avut loc, Luni seara, traditionalul concert de colinde, sustinut de elevii fiecarei clase a specializarilor Asistent Medical de Farmacie si Asistent Medical Generalist.  Scena a fost aranjata cu  obiecte traditionale romanesti aduse elevii din toate zonele judetului si nu a lipsit traditionalul brad de Craciun. Gazdele care au primit colindele au fost elevii anului III: Trifan Adina, Cincia Daniela si Pop Tudor Cristian, precum si reprezentantul elevilor din anul I Turcu Tudor.

Pe masa gazdelor au fost multe bunatati traditionale: covrigi, mere, nuci, cozonac, cornulete si platoul traditional "Pomana Porcului". Gazdele cu bucurie au rasplatit toti colindatori cu cele pregatite cu grija.

Fiecare clasa a pregatit una sau doua colinde, ascultate cu multa placere de cei prezenti in sala.  La eveniment au participat profesori, elevi, dar si parintii si apropiatii elevilor. La final, toti elevii  participanti, prin cantul si portul popular, au incantat auditoriul printr-un program de colinde, prin care au transmis bucuria specifica perioadei Craciunului.

 

 

Corpul profesoral al Scolii Sanitare Postliceale Carol Davila"

 

 

0 comentarii3794 vizualizări18 decembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0