Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Marti 29 Septembrie 2020 - 9230 vizitatori azi
Traditii si obiceiuri romanesti la Scoala Gimnaziala Sieu-Magherus.

Incepand din acest an scolar la Scoala Gimnaziala Sieu-Magherus se deruleaza in perioada 2019-2020 Programul Operational Capital Uman (POCU), cu titlul "Proces educational optimizat prin activitati de mentorat in scolile bistritene". In cadrul acestui proiect se desfasoara si mini-proiectul "Traditii si obiceiuri romanesti", coordonat de profesor Pop Marinela si de catre doamnele profesoare Dumbravean Ioana si Costin Iulia. Scopul acestui mini-proiect este stimularea imaginatiei creatoare si consolidarea spiritului national. Obiectivele acestuia sunt in special dezvoltarea capacitatii elevilor de a observa, de a intelege si aprecia frumosul pe baza unor surse autohtone, dar si pe baza unor factori de influenta externa, dezvoltarea simtului si gustului estetic si participarea la momente care implica originalitate, creativitate, imaginatie.

Activitatile vor avea in vedere colectarea de obiecte si costume traditionale, realizarea unui spectacol sub forma unei sezatori, dar si o excursie tematica la cimitirul vesel de la Sapanta.

0 comentarii2219 vizualizări20 martie 2020
rss 2.0
rss 2.0