Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Joi 24 Septembrie 2020 - 13364 vizitatori azi
A doua transa de 156 000 masti de protectie a ajuns in judetul Bistrita-Nasaud.

Ieri, 9 iunie,  Ministerul Educatiei si Cercetarii a trimis in judetul nostru a doua transa de masti de protectie pentru elevii claselor terminale, cadrele didactice si personalul din unitatile de invatamant. Reamintim ca aceasta perioada se desfasoara pregatirea elevilor pentru examenele de Evaluare Nationala si Bacalaureat. Consiliile de admnistratie ale unitatilor scolare auelaborat si aprobat o procedura proprie prin care s-au stabilit modalitatile de desfasurare a activitatilor, circuitele de intrare si iesire a elevilor si personalului, modul in care se realizeaza igienizarea si dezinfectia spatiilor de invatamant, astfel incat procesul didactic sa se desfasoare in conditii de siguranta maxima. Un cadru medical realizeaza zilnic triajul epidemiologic al elevilor si personalului din scoala care participa la activitati.

 Programul de pregatire se desfasoara cu maxim 10 elevi intr-o clasa si dureaza 2 ore pentru elevii de clasa a VIII-a, respectiv 3 ore pentru elevii claselor a XII-a. La finalizarea programului sau, dupa caz, intre schimburi, spatiile scolare sunt dezinfectate.

 Mastile vor fi distribuite in zilele urmatoare pe baza unei planificari realizate de Inspectoratul Scolar.

 

 

Biroul de presa

Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita-Nasaud

 

0 comentarii1386 vizualizări10 iunie 2020
rss 2.0
rss 2.0