Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Joi 02 Mai 2024 - 14587
ISJ BN - premii examene nationale.

Podiumul examenelor nationale din anul 2022 a fost ocupat de 5 fete. Elevele Iacobescu Sofia Briana, Pop Alexandra Maria si Puscas Christiana au obtinut media 10 la examenul de Evaluare Nationala, sesiunea iunie 2022. Guvernul Romaniei a acordat premii in bani pentru aceste eleve in cunatum de 2000 lei. Premiile, insotite de o diploma de excelenta din partea Inspectoratului Scolar Judetean Bistrita-Nasaud au fost inmanate intr-un cadru festiv.

Alaturi de cele 3 eleve au mai fost premiate si fostele eleve, actualmente studente in anul I, Barna Ruxandra Georgiana si Todoran Andreea Lavinia. Cele doua au obtinut de asemenea media 10, dar in cazul lor este vorba despre examenul de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2022. Premiile pentru examenul de bacalaureat au fost in cuantum de 5000 lei. Din pacate studentele nu putut fi prezente, dar au fost reprezentate de parintii acestora.

Le felicitam pe cele 5 tinere, felicitam parintii acestora, felicitam profesorii de la scolile la care acestea au studiat:

Iacobescu Sofia Briana - Scoala Gimnaziala nr.1 , Bistrita

Pop Alexandra Maria - Scoala Gimnaziala "Avram Iancu", Bistrita

Puscas Christiana - Scoala Gimaziala nr.1, Bistrita

Barna Ruxandra Georgiana - Colegiul Nationala "Liviu Rebreanu", Bistrita

Todoran Andreea Lavinia - Colegiul National "Andrei Muresanu", Bistrita

 

 

Cu stima,

 Cristi Nicula

0 comentarii4389 vizualizări11 noiembrie 2022




rss 2.0
rss 2.0