Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Joi 02 Mai 2024 - 14587
O surpriza dulce !

Strumfii nostri iubiti au incheiat aceasta saptamana cu o frumoasa surpriza dulce, un cheesecake delicios si sanatos realizat de catre domnul Patriciu Emilian Bodiu. Dupa un mic-dejun copios, surpriza zilei de vineri pentru strumfii nostri dragi a fost sa ia parte la o activitate minunata, in cadrul careia au invatat despre cum unele deserturi pot sa fie atat delicioase cat si sanatoase in acelasi timp. Dupa o serie de intrebari despre mancarea lor favorita si prezentarea preparatului in sine a venit si momentul degustarii si "jurizarii" de catre cei mici. Strumfii au fost extrem de multumiti si incantati de aceasta surpriza dulce, dupa cum puteti vedea in fotografiile de mai jos. Ii multumim domnului Patriciu Emilian Bodiu, care a obtinut frumoasa performanta de a ajunge in top 18 MasterChef editia 2019. In numele intregului colectiv va multumim pentru aceasta surpriza si va mai asteptam cu drag pe la noi pentru a prepara bucate cat mai sanatoase pentru prescolarii nostri.

 Activitatea de astazi face parte din cadrul Parteneriatului Gradinita-Familie "Numai impreuna vom reusi" prin care promovam sprijinul parintilor in desfasurarea unor activitati cat mai creative, alaturi de copiii lor si intregul colectiv al gradinitei. Aceasta este numai una din multiplele activitati din cadrul acestui parteneriat si le multumim pe aceasta cale tuturor parintilor care au ales sa se implice in aceste activitati deoarece este o experienta unica atat pentru dansii cat si pentru copiii lor care au oportunitatea de-ai vedea implicand-se in activitati deosebit de creative si dand dovada de multa rabdare si iscusinta in munca cu cei mici.

Le multumim educatoarelor Conea Viorica, Morar Corina, Pop Bianca, Puscas Iulia, Sirb Anda, cat si doamnei directoare Craciunescu Roxana, doamnei director adjunct Maria Bresfelean, doamnei asistente Moldovan Valeria, doamnelor Dragan Felicia, Petri Cristina si intregului personal al gradinitei pentru ca au reusit inca o data sa organizeze aceste evenimente atat de speciale pentru cei mici, pe care cu siguranta si le vor aminti sau le vor putea revedea in cutia cu amintiri, pastrate cu atentie de parintii lor.

 

Prof. Chiuzan Cristiana

0 comentarii5922 vizualizări11 decembrie 2022




rss 2.0
rss 2.0