Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Duminica 12 Mai 2024 - 14587
Giving a glass of water with love to grandchild.

O experienta minunata au avut elevii Clasei a II-a  E, Clasa Prietenilor Excelenti din Scoala Gimnaziala Nr. 1 Bistrita. In 27 martie 2023, in cadrul proiectului "Giving a glass of water with love to grandchild", 2020-1-PL01-KA229-081546_2, Bistrita- Romania from 27 March to 3 April 2023, am fost vizitati de elevi din Polonia, Bulgaria si Turcia.

Am prezentat proiecte, activitati, am confectionat stegulete, flori origami si am gatit o delicioasa salata de fructe, echipati ca niste adevarati bucatari.

WATER IN FRUITS, proiectul fructat a fost pregatit in prealabil de parinti responsabili, dedicati educatiei celor mici. Multumesc parintilor si bunicilor care sunt alaturi de noi in frumosul proces care ne face mari si responsabili!

          Am descoperit cat de frumos stiu elevii aflati la  varsta de 9 ani sa se prezinte in limba engleza, sa vorbeasca despre calitati si valori personale, despre hobby-uri si talente. Sa puncteze aspecte importante ale locurilor natale,  sa evidentieze frumusetile care ne inconjoara, atractiile turistice ale tarii noastre, personalitatile care ne fac cunoscuti in intreaga lume.

Sa ajungem sa ne dorim sa fim asemenea oamenilor mari care au marcat istoria omenirii, fie ca e vorba de poeti, scriitori, actori, pictori, muzicieni, sportivi! 

Avem deja in clasa noastra instrumentisti pasionati, la ukulele, chitara, la pian; avem fotbalisti, care se intrec in loturile concursurilor scolare, avem matematicieni premiati la olimpiada nationala si gimnaste care  ne incanta cu performantele  lor in acest domeniu. Elevi excelenti care promit sa ajunga romani de success!

Felicitari, dragi copii !  Mult succes pe mai departe!


Profesor invatamant primar,

Salanta Daniela - Aurelia

0 comentarii3423 vizualizări28 martie 2023




rss 2.0
rss 2.0