Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Luni 25 Mai 2020 - 17778 vizitatori azi
Dati visului meu o sansa!

In perioada 8 martie - 6 aprilie 2012,  Consiliul Judetean al Elevilor Bistrita-Nasaud deruleaza proiectul "Dati visului meu o sansa!". Proiectul este menit sa sensibilizeze un  numar cat mai mare de elevi cu privire la situatia materiala in care se afla unii dintre semenii lor.  In cadrul proiectului, fiecare Consiliu Scolar al Elevilor, va prezenta un scurt-metraj, un caz identificat la nivelul unitatii de invatamant, avand ca tema principala "Abandonul si absenteismul, o problema reala a societatii actuale". Activitatile din proiect se vor desfasura pe mai multe etape, conform calendarul stabilit de Consiliul Judetean al Elevilor Bistrita-Nasaud.

Astfel maine, 8 Martie 2012, va invitam sa fiti alaturi de noi la lansarea oficiala a acestui proiect care va avea loc in Sala de Sedinte a Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud incepand cu ora 14:00.

Va asteptam!

 

 

 Activitatea CJE Bn este coordonata de prof.Ion Costea si prof. Barar Tincuta.

Detalii :  Rinja Alexandra 0757074854  Presedintele Consiliului Judetean al Elevilor 

   Teodora Dambu, director departament Cultura, Educatie si Programe Scolare

0 comentarii2387 vizualizări07 martie 2012
rss 2.0
rss 2.0