Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Luni 01 Iunie 2020 - 15902 vizitatori azi
Elevii de la Lacrima premiati la Special Olympics Retezat.

12 elevi de la Centrul Scolar pentru educatie Incluziva "Lacrima" au participat la editia de primavara a Jocurilor Special Olympics desfasurate in Retezat, judetul Hunedoara. Sub moto-ul "Vreau sa castig! Dar daca nu voi castiga, vreau sa fiu demn in incercarea mea!"   s-au intrunit elevi din toate zonele tarii si au participat la probe sportive ca: atletism, calarie, tras cu arcul, tenis de masa, aruncare la cosul de baschet. Cei de la Lacrima si-au dovedit calitatile de sportivi si s-au intors acasa victoriosi cu premii si medalii pe masura.

            Antrenamentele si competitiile sportive contribuie la imbunatatirea abilitatilor motrice si a aptitudinilor sportive, dezvoltand spiritul de echipa si competitivitatea tinerilor cu dizabilitati intelectuale. Medaliile obtinute in urma participarii la competitii ii motiveaza, le da incredere in ei insisi si ii stimuleaza sa continue antrenamentele sportive.

 

 

 

 

  Biroul de presa

  ISJ Bistrita-Nasaud

  E-mail: birouldepresa@isjbn.ro

  Telefon: 0263 - 213.529 (int. 120)

 

 

2 commentarii2870 vizualizări20 martie 2012
rss 2.0
rss 2.0