Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Joi 25 Aprilie 2024 - 14587
Fiecare copil educat e un adult castigat .

In cadrul  proiectului cofinantat din Fondul Social European prin programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane "Fiecare copil educat e un adult castigat!", echipa de specialisti ai Centrului de Resurse pentru Educatie Incluziva ( Crina Tolca, Tere Alina, Malina Popa , Alina Grama, Angela Beudean si Somesan Gheorghe), in parteneriat cu ISJ-Bistrita-Nasaud, a desfasurat, in data de 29 martie 2012, la Scoala Generala "Florian Porcius "- Rodna, o activitate terapeutica,cu scopul dezvoltarii abilitatilor de comunicare armonioasa si de relationare pozitiva inter si intrapersonala.

Activitatea "Rolul meu (desenam impreuna)" a avut ca obiective: descoperirea comunicarii prin actiune, precum si identificarea rolului pe care elevii il indeplinesc atat intr-un grup, cat si in viata personala La aceasta activitate au participat elevii clasei a VIII-a.

Sarcina lor a fost sa deseneze impreuna un intreg cu sens, fiecare avand propria contributie la  intregirea desenului. Daca la inceput au comunicat doar prin ceea ce au desenat, la final au abundat  in dezvaluiri, emotii intense si mult optimism. Au reusit cu putin efort sa-si ierarhizeze rolurile pe care le indeplinesc, sa enumere atributiile corespunzatoare lor si sa identifice rolurile care ii definesc ca si persoane.    

 

 

 

 

 

  Biroul de presa

  ISJ Bistrita-Nasaud

  E-mail: birouldepresa@isjbn.ro

  Telefon: 0263 - 213.529 (int. 120)

 

 

0 comentarii3080 vizualizări02 aprilie 2012




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0