Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Marti 26 Mai 2020 - 30518 vizitatori azi
Votul la 16 ani. In Romania, politica antidrog se face pentru copii.

Astazi, in cadrul programului "Scoala altfel", Consiliul Judetean al elevilor Bistrita-Nasaud va organiza o dezbatere cu urmatoarele teme :  "Votul la 16 ani", "Scoala altfel, un proiect de viitor" si "Uniforma, simbol reprezentativ al elevilor". Evenimentul va avea loc de la ora 11, la sediul ISJ B-N.

Maine, 4 aprilie, de la ora 11, reprezentantii Consiliului judetean al elevilor  vor participa la o dezbatere organizata de Centrul de Prevenire Evaluare si Consiliere Antidrog. Actiunea se va desfasura in sala de sedinte a Institutiei Prefectului.  De asemenea, miercuri ,Sinagoga Bistrita va gazdui Gala de film organizata de Consiliul Judetean al elevilor din Bistrita-Nasaud, activitate care face parte din cadrul proiectului " Dati visului meu o sansa!"

 

 

 

Agentia Nationala Antidrog, prin Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Bistrita-Nasaud, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita-Nasaud si Consiliul Judetean al elevilor va invita sa participati la dezbaterea denumita generic " In Romania, politica antidrog se face pentru copii". Evenimentul va  avea loc miercuri, 04.04.2012, de la ora 11:00, in sala mare de sedinte a Institutiei Prefectului Bistrita-Nasaud. Scopul actiunii este promovarea, pentru prima oara in Romania, a unei platforme emergente de dezbatere si actiune a adolescentilor si tinerilor, in domeniul politicilor publice antidrog, ideile rezultate urmand sa constituie elemente cheie in designul viitoarelor documente programatice antidrog.

          Activitatea care face parte dintr-o agenda publica comuna a Agentiei  Nationale Antidrog in toate cele 41 de judete, constituie un demers inovativ prin care practicienii in domeniul politicilor publice in domeniu incearca sa faciliteze manifestarea spiritului proactiv, creativitatea, realismul si inteligenta tinerei generatii, determinand astfel o mai buna adaptare si eficienta a programelor si campaniilor de prevenire a consumului de droguri.

Pentru informatii suplimentare va puteti adresa coordonatorului evenimentului,Corina Damian, la nr. de tel. 0742/334577.

 

 

Biroul de pres

  ISJ Bistrita-Nasaud

  E-mail: birouldepresa@isjbn.ro 

  Telefon: 0263 - 213.529 (int. 120)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 comentarii1911 vizualizări03 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0