Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Miercuri 27 Mai 2020 - 26762 vizitatori azi
Olimpiada sportului scolar.

In  perioada 4-6 aprilie 2012 se va desfasura etapa zonala a olimpiadei sportului scolar. Astfel,  la Scoala Generala "Lucian Blaga" din Bistrita va avea loc etapa zonala la fotbal gimnaziu urban in timp ce la Scoala Generala din Feldru se va desfasura competitia pentru elevii de gimnaziu din mediul rural.  De asemenea, in aceeasi perioada, Liceul cu Program Sportiv din Bistrita  va gazdui  concursul de fotbal pentru liceenii din mediul urban si rural .

                La aceasta etapa a olimpiadei sportului scolar participa 15 echipe, formate din cate 10 elevi si profesorii antrenori. Vor participa la competitii, elevi din judetele: Satu-Mare, Bihor, Salaj, Maramures si Bistrita-Nasasud. Persoanele care vor veni din alte zone ale tarii vor fi cazate la Internatul Liceului cu Program Sportiv Bistrita si la Centrul de Agrement Singeorz-Bai.

                Elevii care se vor clasa pe primele locuri vor obtine cupe si diplome. Cei care vor trece de etapa zonala, vor avea posibilitatea sa participe in luna mai , la etapa nationala a olimpiadei sportului scolar.

                Etapa zonala a olimpiadei este organizata de Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita-Nasaud,in colaborare cu Liceul cu Program Sportiv Bistrita, Scoala de Arte si Meserii " Sfanta Maria" Bistrita, Scoala Generala "Lucian Blaga", Asociatia Judeteana  de arbitraj si Primparia Feldru.

Responsabil- inspector scolar Leonida Iliesiu

Comisia de organizare- Cristian Jeican -   Deac Zoltan

 

  Biroul de presa   ISJ Bistrita-Nasaud

  E-mail: birouldepresa@isjbn.ro 

  Telefon: 0263 - 213.529 (int. 120)

 

 

 

0 comentarii2485 vizualizări04 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0