Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Scoala altfel in universul bibliotecii.

La initiativa presedintelui Consiliului Scolar al Elevilor- Boca Ioan si Organizatori: bibliotecar Bob Liliana, profesorii Urcan Ioan,  prof. economist Somesan Laura elevii Colegiului Tehnic "Infoel" au demonstrat ca petru tinerii din ziua de azi distractia si jocurile pe calculator nu sunt doar principalele activitati, iar printre ele se enumera si cititul.

Pasiunea elevilor pentru carti a crescut deoarece organizatorii acestui eveniment au aratat cat de importanta e o carte in viata unui om si iau facut mai curiosi pe liceeni. In cadrul manifestarii  au avut loc urmatoarele activitati: actiuni de popularizare a cartilor din biblioteca prin amenajarea de vitrine si expozitii pe diverse teme, noutati, evenimente, aniversari menite sa atraga cat mai multi cititori;" Alege o carte!"- activitate desfasurata cu elevii claselor a IX-a C, a IX-a E, a IX-a F, indrumati de prof. Urcan Ioan; "Cartea - Drum spre cunoastere": masa rotunda si dezbateri, prezentari de carte si scenete, cu elevii clasei a X-a D,  indrumati de prof. ec. Somesan Laura

Tot in cadrul acestor activitatilor elevi care au talent la pictat sau desenat  au realizat "Sigla bibliotecii" unde au fost expuse lucrari realizate de elevii clasei a X-a D.

          Scopul acestor activitati a fost mediatizarea bibliotecii si a activitatilor cultural-educative desfasurate prin intermediul de materiale informative (pliante, reclame si chestionare) de catre Consiliul Scolar al elevilor;                 

 

 

 Boca Ioan.

 

 

 

 

 

 

 

 

0 comentarii3073 vizualizări07 aprilie 2012




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0