,,Sa nu-ti fie teama de dusmanul tau; cel mai rau lucru pe care ti-l poate face este sa te ucida. Sa nu te temi nici de prietenul tau; cel mai rau lucru pe care ti-l poate face este sa te tradeze. Teme-te insa de indiferenta. Caci prin tacerea ei, prin consimtamintul ei tacit, te ucide si te tradeaza in acelasi timp. - Nikita Mihalkov.          -          Mai intai te ignora, apoi rad de tine, dupa aceea lupta cu tine, dar la sfarsit invingi - Mahatma Gandhi.          -          Acad. prof. univ.ec. Anghel Rugina - ,,ůsa ne comportam civilizat, sa ne educam bine copiii, sa ne conservam si sa ne protejam mediul in care traim, sa ne respectam si sa ne ajutam, pe scurt: sa ne traim viata linistiti"
Invatamant-Educatie Sambata 28 Martie 2015 - 10734 vizitatori azi
Concursul International de Matematica Aplicata Cangurul.

In  cadrul Concursului International de Matematica Aplicata Cangurul, la clasele VII-XII, din judetul Bistrita-Nasaud, s-au calificat pentru proba de baraj 12 elevi. Aceasta etapa se va desfasura in data de 19 mai 2012, ora 08:30, la Colegiul National " Sf. Sava " din Bucuresi, iar festivitatea de premiere va avea loc in jurul orei 17:00, in aceeasi zi, la aceeasi institutie de invatamant.

La clasele IV-VI, proba de baraj se va desfasura , de asemenea, in data de 19 mai. In judetul Bistrita-Nasaud  vor exista doua centre de concurs: Sc. Gen." Avram Iancu" Bistrita si Sc. Gen. "Mihai Eminescu" Nasaud.  300 de elevi bistriteni vor participa la aceasta proba.

  Concursul este organizat de Fundatia pentru Integrare Europeana Sigma.

 Detalii suplimentare  pe  -   www.cangurul.ro

 

 

  Biroul de presa

  ISJ Bistrita-Nasaud

  E-mail: birouldepresa@isjbn.ro 

  Telefon: 0263 - 213.529 (int. 120)

0 comentarii1884 vizualizări18 mai 2012
rss 2.0
rss 2.0