Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Luni 25 Mai 2020 - 12960 vizitatori azi
Elevii infoelisti cei mai buni la cercetare stiintifica.

Asa cum ne-au obisnuit, colegii infoelisti au demonstrat inca o data ca sunt cei mai buni la cercetare stiintifica. Participanti la Sesiunea de Comunicari Stiintifice, Domeniul Geografie, faza judeteana, desfasurata in data de 18 mai 2012, la Grup Scolar Agricol Bistrita, elevii scolii noastre, au reusit sa obtina trei premii I, un premiu II, doua premii III si o mentiune, spre admiratia si mandria noastra. Astfel, la sectiunea Geografie fizica, Damian Radu (cls a XII a A) si Lucian Suciu (a XI a G), au obtinut fiecare punctaj maxim si premiul I, iar colega noastra Filip Aurora (cls a IX a D), a obtinut premiul III,  la sectiunea Geografia mediului am obtinut premiul I prin Arseni Danut (a XI a G), in timp ce la sectiunea Geografie umana, au adus premii  pentru "Infoel", Tarnavan Cristina (a X a A), premiul II, Malarciuc Valentina (a XII a A), premiul III si Andronesi Iulia (a IX a D), mentiune. Spre bucuria noastra, colegii care au obtinut premiul I vor reprezenta judetul la faza nationala a acestui concurs, ce va avea loc in luna iulie la Miercurea Ciuc.

            In numele Consiliului Elevilor de la Colegiul Tehnic "Infoel", felicit colegii enumerati mai sus, precum si pe doamna profesoara Cristina Rusu, ce a coordonat cercetarea si intocmirea  lucrarilor pentru concurs, iar pe colegii calificati la faza nationala ii asiguram de sprijinul nostru pentru a reprezenta cat mai bine liceul si judetul la aceasta competitie nationala.

 

            Boca Ioan - Presedinte al Consiliului Elevilor Infoel.

 

 

 

2 commentarii2443 vizualizări21 mai 2012
rss 2.0
rss 2.0