Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Joi 24 Septembrie 2020 - 11374 vizitatori azi
Copiere cu telefonul mobil si fituici la BAC in BN.

La proba scrisa de limba si literatura romana, din cadrul examenului de bacalaureat,  s-au inscris 2926 elevi.  Dintre acestia, au fost prezenti 2715, din care 4 elevi au fost eliminati din examen pentru ca  au incercat sa copieze . 211  elevi au fost absenti.

Unul dintre elevii eliminati a incercat sa copieze cu ajutorul telefonului mobil ( centrul de examen  constituit la Colegiul Tehnic INFOEL), iar trei au incercat sa folosesca fituici (centr. examen.  Lic. Teoretic "Solomon Halita" Singeorz-Bai, C.N. "Liviu Rebreanu", C.N. " Andrei Muresanu" ).

    Conform metodologiei de organizare si desfasurare a examenului de bacalaureat, candidatii care au fost eliminati de la o proba, pentru frauda sau tentativa de frauda, nu mai pot participa la probele urmatoare si sunt declarati "eliminati din examen", fara posibilitatea recunoasterii, in sesiunile urmatoare, a notelor  aprobele promovate anterior eliminarii sau a probelor de evaluare a competentelorlingvistice si digitale. Se considera ca acesti candidati nu au promovat examenul de bacalureat. Acestia vor mai putea paticipa la examenul de bacalaureat anul viitor, in sesiunea din toamna .

 

 

 

                                                                         ISJ Bistrita-Nasaud

                                                                         E-mail:     

                                                                         birouldepresa@isjbn.ro

                                                                          Telefon: 0263 - 213.529 (int.120)t

0 comentarii2688 vizualizări02 iulie 2012
rss 2.0
rss 2.0