Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Joi 24 Septembrie 2020 - 13094 vizitatori azi
Examenul DELF junior .

In 3 iulie 2012, a fost lansat proiectul " Strategie de dezvoltare a examenului de DELF junior A1 si A2 la ciclul gimnazial " in judetul Bistrita-Nasaud. Proiectul consta in organizarea unui grup de lucru format din 10 profesori de limba franceza de la scolile generale din Bistrita-Nasaud , sub responsabilitatea d-nei Eva Delcea  (responsabil DELF/DALF la Institutul Francez din Cluj-Napoca)  si coordonarea la Bistrita a d-nei Alice Trif (profesor de limba franceza la Colegiul National " Liviu Rebreanu").  Aceasta initiativa are ca si obiectiv, pregatirea a minimum 30 de elevi pentru nivelele A1 si A2 in vederea  prezentarii la examenul de DELF junior din sesiunea februarie 2013, care se va desfasura la Bistrita.

La  eveniment au participat : Francois Richerme, atasat de cooperare pentru limba franceza la Institutul Francez Cluj-Napoca , Viorelia Lupsan - inspector de specialitate ISJ B-N, Eva Delcea- reprezentant  al Institutului Francez Cluj-Napoca , Alice Triff- responsabil de proiect Bistrita, directorul Colegiului  National " Liviu Rebreanu" Constantin Rus, dar si alti reprezentanti ai scolilor implicate in proiect.

  Lansarea proiectului a avut loc la Colegiul National " Liviu Rebreanu" Bistrita.

 

                                                                         ISJ Bistrita-Nasaud

                                                                         E-mail:     

                                                                         birouldepresa@isjbn.ro

                                                                          Telefon: 0263 - 213.529

0 comentarii4053 vizualizări04 iulie 2012
rss 2.0
rss 2.0