Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Luni 01 Iunie 2020 - 15720 vizitatori azi
Rata de promovare a probei scrise din cadrul examenului de definitivare in invatamant a fost anul acesta de 57,9%.

In Bistrita-Nasaud, s-au inscris la examenul de definitivare in invatamant, din acest an, 138 de cadre didactice. Dintre acestea, 126 au validat fisele de inscriere. In perioada 1 noiembrie 2011-5 iunie 2012, a avut loc sustinerea inspectiilor speciale la clasa iar in data de 17 iulie 2012, proba scrisa.  Nu toti candidatii au participat insa la aceasta proba, care s-a desfasurat la Scoala Generala "Stefan cel Mare" din Bistrita. Sapte candidati au absentat iar cinci s-au retras din examen.

Pentru promovarea examenului de definitivare in invatamant, candidatii trebuie sa obtina cel putin media 7  la inspectiile la clasa si cel putin nota 7 la proba scrisa ( toti candidatii au obtinut note peste 7 la inspectiile speciale la clasa).

 Dupa corectarea lucrarilor, 50 de cadre didactice au obtinut note sub 7 la proba scrisa. Timp de doua zile, candidatii nemultumiti de rezultatele obtinute au avut posibilitatea sa depuna contestatii. Astfel, 30 dintre ei au facut acest demers. Rezultatele finale au fost afisate joi,  26 iulie. In urma reevaluarii lucrarilor,doua cadre didactice au reusit sa promoveze examenul.

La nivelul judetului Bistrita-Nasaud,rata de promovare a probei scrise din cadrul examenului de definitivare in invatamant a fost anul acesta de 57,9%.

 

                                 ISJ Bistrita-Nasaud

                              E-mail:     

                        birouldepresa@isjbn.ro

                          Telefon: 0263 - 213.529     

0 comentarii2429 vizualizări27 iulie 2012
rss 2.0
rss 2.0