Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Miercuri 27 Mai 2020 - 28530 vizitatori azi
Succes infoelist la cercetare stiintifica.

In perioada 23-27 iulie 2012, la Piatra Neamt, s-a desfasurat etapa nationala a Sesiunii de Comunicari Stiintifice, Domeniul Geografie, concurs la care, judetul nostru a fost reprezentat de elevii: Suciu Lucian (Colegiul Tehnic "Infoel"), Arseni Danut (Colegiul Tehnic "Infoel") si Timbolmas Larisa (Colegiul National "Andrei Muresanu").

            Concursul, la care au participat 120 de elevi de liceu, se desfasoara pe trei sectiuni (Geografie fizica, Geografie umana si Geografia mediului) si are doua probe de evaluare: evaluarea lucrarii scrise (ce trebuie sa fie originala si sa prezinte aspecte din orizontul judetului) si sustinrea orala a unei prezentari cu principalele rezultate ale cercetarii.

            Rezultatele concursului au adus judetului nostru, locurile: 5 (Suciu Lucian la sectiunea Geografie fizica), 9 (Arseni Danut, la sectiunea Geografia mediului) si 31 (Timbolmas Larisa (sectiunea Geografie umana), colegul nostru Suciu Lucian reusind sa obtina mentiunea a II-a cu lucrarea "Consideratii asupra lalelei pestrite, monument al naturii in Padurea din Ses".

            Felicitam pe toti cei 3 elevi participanti la concurs, iar colegilor infoelisti le transmitem respectul nostru pentru munca pe care au depus-o si sustinerea noastra pentru pregatirea si participarea la concursuri de acest gen si in urmatorii ani.

 

 

Boca Ioan,

Presedinte al Consiliului Elevilor "Infoel".

 

 

 

0 comentarii2744 vizualizări31 iulie 2012
rss 2.0
rss 2.0